Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ABACUS ARITHMETIC, ПЛАТФОРМА МЕНТАЛЬНОЇ АРИФМЕТИКИ

Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
ПАКЕТ ”ТІЛЬКИ ПОРТАЛ”
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:- Акаунт ”школа” на порталі ”Abacus Arithmetic” з можливістю необмеженого створення акаунтів ”викладач” та ”учень”; - БОНУС!!! Від нас поповнення рахунку вашого акаунта ”школа”; - Вартість користування одним дитячим акаунтом протягом одного тижня.
ПАКЕТ ”МАТЕРІАЛИ + ПОРТАЛ”
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:- Акаунт ”школа” на порталі ”Abacus Arithmetic” з можливістю необмеженого створення акаунтів ”викладач” та ”учень”; - Детальні поурочні плани для курса ”додавання-віднімання” українською та російською мовами для трьох вікових категорій: ”дошкільнята”, ”1-ий клас”, ”2-ий клас та старше”; - Матеріали для навчання, організації навчання,...
ПАКЕТ ”НАВЧАННЯ ВИКЛАДАЧА”
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:- Індивідуальне онлайн навчання одного викладача методиці ”додавання-віднімання” або ”множення-ділення”; - Акаунт ”учня” на час навчання методиці викладання для тренувань; - БОНУС!!! Від нас консультація по впровадженню онлайн курсу МА; - Вартість користування одним дитячим акаунтом протягом одного тижня.
ПАКЕТ ”СТАРТ З ”0”
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:- Акаунт ”школа” на порталі ”Abacus Arithmetic” з можливістю необмеженого створення акаунтів ”викладач” та ”учень”; - Індивідуальне онлайн навчання одного викладача методиці ”додавання-віднімання” або ”множення-ділення”; - Детальні поурочні плани для курса ”додавання-віднімання” українською та російською мовами для трьох вікових...
ПАКЕТ ”КОНСУЛЬТАЦІЯ”
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:В пакет входить послуга: 1 година консультації з розвитку центра МА (не обов'язково для тих хто навчався в нас).
ПАКЕТ ”НАВЧАННЯ ВИКЛАДАЧА В ГРУПОВОМУ ФОРМАТІ”
Ціна:Договірна
Під замовлення
Опис:- Акаунт ”учня” на час навчання методиці викладання для тренувань; - БОНУС!!! Від нас консультація по впровадженню онлайн курсу МА; - Онлайн навчання одного викладача методиці ”додавання-віднімання” в груповому форматі (до 5 осіб в групі).
Всього: 6
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.