Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ABACUS ARITHMETIC, ПЛАТФОРМА МЕНТАЛЬНОЇ АРИФМЕТИКИ

Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Діяльність

Фото — ABACUS ARITHMETIC, ПЛАТФОРМА МЕНТАЛЬНОЇ АРИФМЕТИКИ ”Abacus Arithmetic” - все для викладання за методикою ”Ментальна арифметика”

Ми пропонуємо:
- онлайн навчання педагогів викладанню в індивідуальному та груповому форматі;
- портал підтримки навчання ”Abacus arithmetic”, який допомагає якісно організувати процес навчання та містить в собі зручний тренажер з Ментальної арифметики (МА);
- методичні матеріали для викладання курсу МА;
- чек-листи та допоміжні матеріали для запуска набору груп по МА;
- Консультування в онлайн форматі з питань запуску курсу МА;
- онлайн навчання дітей в індивідуальному та груповому форматах.

Інформація

Сьогодні для досягнення високих результатів у навчанні, кар’єрі та бізнесі є потреба розвиватися всебічно, активувати одночасну роботу обох півкуль мозку, для створення нових зв’язків між ними.
Відмінним методом для цього стане Ментальна Арифметика, яка є не стільки математичним поняттям, скільки способом самовдосконалення через прості математичні обчислення.

Abacus Arithmetic - це 100% український проект, створений командою людей, які співпрацювали з різними школами ментальної арифметики як франчайзі.
Наш досвід роботи з МА стартував з 2015 року!
Ми професіонали не тільки у викладанні Ментальної арифметики. В нашій команді працюють професійні психологи, викладачі, ментори альтернативної освіти, лікарі.
Створюючи проект Abacus Arithmetic, ми спирались на свій багаторічний досвід вивчення та викладання цього предмета.

Розробляючи плани занять, ми піклувались про те, щоб:
- заняття сприяли всебічному розвитку дітей;
- слугували відновленню психо-емоційного балансу;
- були профілактичною та, за потреби, корекційною програмою.
Тому ми консультувались з фаховими дитячими неврологами, нейрофізіологами, нейропсихологами.

Розуміючи глибоку філософську, ціннісну, навчальну та виховну основу, закладену в механіку Ментальної арифметики, ми створили проект Abacus Arithmetic, щоб поділитись цією мудрістю з якомога більшою кількістю людей.

Поєднавши її з інноваційними технологіями, оздоровчими тілесними та дихальними практиками, методика стала цілісною системою для:
- навчання,
- розвитку,
- виховання,
- корекції та знайомства із культурою країн, в яких ментальна арифметика є частиною навчального процесу в загальній середній школі.

Рухаємось вперед та розвиваємось разом з ABACUS ARITHMETIC.

Рубрики

Про компанію

Рік заснування:
2018
Оновлення даних: 28.08.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

платформа ментальної арифметики, тренажер ментальної арифметики, ментальна арифметика портал, курси ментальної арифметики, ментальна арифметика навчання, онлайн-курс ментальної арифметики, навчання викладанню ментальної арифметики, ментальна арифметика для вчителів, для дітей, для дорослих, навчання педагогів ментальній арифметиці, курси для бізнесу, вправи для покращення пам’яті, школа ментальної арифметики, портал ментальної арифметики, ментальна арифметика тренажер, онлайн тренажер ментальної арифметики, франшиза ментальної арифметики, не франшиза ментальної арифметики, українська платформа ментальної арифметики, курс з ментальної арифметики, соробан, абакус, курси для вчителів, курси для викладачів, навчання тренерів з ментальної арифметики

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.