Контакти

Адреса:
79049, м. Львів, вул. Драгана, 4б
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

БІОМЕД, ЛЬВІВСЬКИЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР, ТОВ

Контакти

Адреса:
79049, м. Львів, вул. Драгана, 4б
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Адреса:
79049, м. Львів, вул. Драгана, 4б
Телефони:

Діяльність

Ми пропонуємо повне обстеження організму. Гастроскопія. Ультразвукове обстеження за допомогою найновішого обладнання, індивідуальний підбір лікарських засобів і продуктів харчування, голкорефлексотерапію, лікування захворювань хребта, фізіотерапевтичні процедури, різні види масажу, електрокардіограму, лабораторні аналізи і консультації кваліфікованих фахівців. Консультація лікарів: невролога, дитячого невролога, генетика, гінеколога, дієтолога, психолога, мануального терапевта, кардіолога, терапевта.

Інформація

Повне обстеження організму для чоловіків та жінок (Пакети ”Класичний”, ”Оптимальний” та ”Максимальний”) включає в себе УЗД всіх найважливіших органів та систем, Лабораторні аналізи, ЕКГ, Інформаційні методи обстеження та детальну консультацію лікаря.
Гінекологічний відділ пропонує консультації кандидатів медичних наук та лікарів вищої категорії, лікування ерозії шийки матки новітнім методом ”Сургітрон”, та весь спектр безопераційних гінекологічних послуг.
Дитячий невролог-генетик, кандидат медичних наук допоможе у лікуванні таких захворювань як: ЗПМР (затримка психомовного розвитку), Аутизм, ДЦП (дитячий церебральний параліч), Генетично-детерміновані захворювання, Міопатичний синдром, м’язові дистрофії або аміотрофії, Синдром Дауна та інші хромосомні порушення, Епісиндром та епілепсія, ВСД (вегетосудинна дистонія), Порушення сну та неврози.
Лікар-психолог - консультація та довірлива розмова при: залежностях ( наркотики, алкоголь, паління), депресіях, сімейних конфліктах, сексуальних розладах, постабортних станах.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Пронів Орест Богданович — директор
Рік заснування:
2005

Графік роботи

Понеділок:
08:00 — 21:00
Вівторок:
08:00 — 21:00
Середа:
08:00 — 21:00
Четвер:
08:00 — 21:00
П'ятниця:
08:00 — 21:00
Субота:
08:00 — 18:00
Оновлення даних: 21.06.2022 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.