АЙРАПЕТОВ І ПАРТНЕРИ, АДВОКАТСЬКЕ БЮРО
Адреса:
01030, м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 17, к. 52
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

АЙРАПЕТОВ І ПАРТНЕРИ, АДВОКАТСЬКЕ БЮРО

АЙРАПЕТОВ І ПАРТНЕРИ, АДВОКАТСЬКЕ БЮРО
Адреса:
01030, м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 17, к. 52
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
АЙРАПЕТОВ І ПАРТНЕРИ, АДВОКАТСЬКЕ БЮРО
Адреса:
01030, м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 17, к. 52
Телефони:

Діяльність

Фото — АЙРАПЕТОВ І ПАРТНЕРИ, АДВОКАТСЬКЕ БЮРО Надаємо адвокатські та юридичні послуги для різних галузей:

Врегулювання спорів
- професійна правова допомога в спорах в національних судах та міжнародних арбітражах, врегулювання спорів з контрагентами на досудовому етапі та фасилітування вирішення конфліктів, врегулювання спорів шляхом медіації.

Міжнародна торгівля та ЗЕД
- кваліфікована правова допомога клієнтам з викликами тарифного та нетарифного регулювання міжнародної торгівлі, транскордонним рухом капіталу та валютним регулюванням, корпоративними узгодженням та укладанням зовнішньоекономічних контрактів, як фундаменту ведення ЗЕД.

Благодійна та громадська діяльність
- допомага клієнтам досягати належного рівня юридичного оформлення благодійної та громадської діяльності, забезпечення їх функціонування з відповідним рівнем транспарентності.

Будівництво
- земельні питання, іпотеки та кредити, податки, збори, підключення до електромереж та інших комунікацій, дозволи та ліцензії, охорона праці та безпека устаткування, архітектура та дизайн, корпоративне оформлення, організація продажу, купівля будівельних матеріалів.

Оборона та безпека
- консультування у сфері імпорту/експорту, торгівлі в середині держави та дозвільній системі.

Охорона здоров’я
- вимоги до сертифікації медичного обладнання, отримання реєстраційних документів на лікарські засоби, організація та супровід діяльності закладів охорони здоров’я та впровадження телемедичних технологій, питання податків та зборів.

Сільське господарство
- земельні відносини, поставка продукції, виконання вимог ветеринарного та фітосанітарного характеру, сертифікація та стандартизація продукції.

Цифрові технології
- інтелектуальна власність, корпоративне оформлення, рух капіталу та активів, врегулювання відносин між засновниками, податкове планування та впорядкування.

Роздрібна та оптова торгівля
- юридичний супровід торгівельної діяльності та надання належної правової допомоги (підакцизні, товари,товари харчової промисловості або навіть товари, що вилучені з цивільногообігу, тощо).

Енергетика
- належне документальне оформлення, задля виконання регуляторних вимог, впорядкування договірних відносин та захисту інвестицій.

Інформація

Вітаємо вас у адвокатському бюро ”Айрапетов і партнери”, де кожен клієнт - це наш великий проєкт, а кожне завдання - це виклик, на який ми готові відповісти з професійною відданістю та високим рівнем ефективності.

Ми спеціалізуємося на наданні юридичних та адвокатських послуг, спрямованих на супровід господарської діяльності підприємств та організацій. Незалежно від розміру вашого бізнесу чи сфери діяльності, наші адвокати працюватимуть разом з вами, щоб забезпечити ефективну правову підтримку, спрямовану на досягнення ваших цілей.

Зовнішньоекономічна діяльність потребує особливої уваги до юридичних аспектів, тому ми пропонуємо комплексні рішення для успішного ведення міжнародних бізнес-операцій. Наші експерти зрозуміють ваші потреби та забезпечать відповідні заходи захисту і легалізації.

Крім того, ми надаємо широкий спектр юридичних послуг для фізичних осіб. Незалежно від того, чи потрібна вам консультація щодо прав вашої родини, захисту в суді чи надання правової допомоги у вирішенні цивільних спорів - ми завжди тут, щоб підтримати вас.

Зверніться до нас, і ми з радістю вирішимо ваші юридичні питання з великою увагою до деталей і високим стандартом якості обслуговування.
Наше адвокатське бюро ”Айрапетов і партнери” - це ваш надійний партнер у світі права та бізнесу.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Айрапетов Мануел Анушаванович — директор
Оновлення даних: 03.05.2024 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

адвокатське бюро київ, бюро адвокатських послуг київ, адвокат в києві, реєстрація компанії за кордоном, міжнародний комерційний арбітраж, консультація юриста в києві, юридична консультація, юридичні послуги, послуги адвоката, адвокатські послуги, правова допомога в спорах, юридичне оформлення благодійної, громадської діяльності, консультації для експортерів, консультації з зед, юридичний супровід імпорту, супровід експорту товарів, юридичний супровід торгівельної діяльності, юридичний супровід бізнесу, адвокати києва, кращі юристи онлайн, online консультація адвоката, адвокатські контори, консультація адвоката київ, імпорт, експорт товарів та послуг, міжнародне корпоративне, податкове структурування, юридичний супровід господарської дільності

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.