Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ЄВРОТРЕЙД-ОІЛ, КОМПАНІЯ

Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Діяльність

Фото — ЄВРОТРЕЙД-ОІЛ, КОМПАНІЯ Оливи та мастила німецького концерну FUCHS використовуються у таких галузях:
- автомобільна промисловість;
- будівельна галузь;
- виробництво електроенергії;
- виробництво скла;
- виробництво сталі й металів;
- виробництво харчових продуктів і напоїв;
- виробництво цементу, вапна й гіпсу;
- ковальсько-пресове виробництво;
- ливарне виробництво;
- машини й обладнання;
- металообробка;
- розвідувальні й гірничі роботи;
- сільське й лісове господарство.

Асортимент продукції включає:
- високоякісні мастила для трансмісій відкритого типу, підшипників або печей, які застосовуються для виробництва цементу й у гірничій промисловості;
- низькотемпературні консистентні мастила для арктичних умов;
- мастильні матеріали, внесені до списку NSF H1, для харчової промисловості, які також відповідають найсуворішим вимогам сертифікації Kosher та Halal;
- консистентні мастила для підшипників для високоекономічного довговічного змащення вітроенергетичних установок;
- мастильні матеріали для обробки металів, які дозволяють забезпечити найвищу якість деталей у ковальсько-пресовому виробництві;
- термостійкі мастила для сталеливарної промисловості;
- ефективні антиадгезиви для вогнетривкої промисловості;
- екологічні й шумознижуючі мастила для залізничного транспорту;
- антиадгезиви для цементного виробництва, а також спеціальні консистентні мастила для ефективної роботи машин і обладнання в будівельній галузі та для багатьох інших галузей промислового застосування.

А також:
- технічний та лабораторний супровід;
- індивідуальний підбір оливи під конкретний робочий механізм.

Інформація

Як офіційний представник німецького бренду FUCHS, компанія ”ЄВРОТРЕЙД-ОІЛ” пропонує найвищу якість олив та мастил, які задовольнять навіть найвимогливіших клієнтів. FUCHS - це бренд, який відомий своєю надійністю, інноваціями та перевіреною якістю своїх продуктів.

Наша компанія ”ЄВРОТРЕЙД-ОІЛ” є офіційним представником бренду FUCHS, тому ми маємо прямий доступ до всього асортименту олив та мастил цього виробника. Ми гарантуємо, що всі наші продукти є оригінальними та відповідають найвищим стандартам якості.

Наші клієнти можуть бути впевнені, що обираючи оливи та мастила від FUCHS через нашу компанію, вони отримають продукти, які забезпечать ефективну роботу їхніх машин та устаткування. Ми прагнемо надати нашим клієнтам найкращі рішення для їх потреб в мастильних матеріалах.

Наша команда фахівців ”ЄВРОТРЕЙД-ОІЛ” завжди готова надати консультації щодо вибору оптимальних олив та мастил для конкретних потреб і умов експлуатації. Ми розуміємо, наскільки важливо для наших клієнтів мати надійне забезпечення мастильними матеріалами, тому зробимо все можливе, щоб забезпечити їх задоволення.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Кайстря Тетяна Юріївна — Директор

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Оновлення даних: 12.03.2024 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

мастильні матеріали fuchs в україні, магазин мастильних матеріалів київ, промислові мастила фукс, фукс масла україна, оливи фукс, підбір масла фукс, купити масло фукс київ, промислові мастила, оливи для обладнання fuchs, мастильні матеріали cassida, масла для харчового обладнання, олива для аграрної техніки, підбір оливи для авто, олива для склоформуючих машин, антикорозійний концентрат фукс, масла для ланцюгів касіда, гідравлічні масла, смазки фукс, гідравлічна олива, компресоні масла, смазки фукс, масло та олива для хододильного обладнання, масло та олива для направляючих, масло для текстильного обладнання в україні, редукторна олива, редукторне масло, турбінна олива, турбінне масло, циліндрова олива, циліндрове масло, електроізоляційна олива, електроізоляційне масло, масло та олива для гідросистем, тракторне масло, тракторна олива, транстісійна олива, євротрейд оіл, євротрейд

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.