Контакти

Фактична адреса:
79010, м. Львів, вул. Пекарська, 53
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

HARD VET, ВЕТЕРИНАРНА КЛІНІКА

Контакти

Фактична адреса:
79010, м. Львів, вул. Пекарська, 53
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79010, м. Львів, вул. Пекарська, 53
Телефони:

Діяльність

Наші послуги:
- лікування котів та собак;
- терапія;
- хірургія;
- лікар-онколог;
- стаціонар;
- щеплення, обробки.

Інформація

У нашій ветеринарній клініці Hard Vet турбота та професійний підхід об’єднуються для забезпечення найвищого рівня догляду за вашими домашніми улюбленцями. У нас ви знайдете не тільки ветеринарів, але й справжніх любителів тварин, готових робити все можливе для їхнього здоров’я та затишку.

Наша команда фахівців - це колектив висококваліфікованих ветеринарів і медичних асистентів, які дбають про те, щоб ваші улюбленці отримували тільки найкращий медичний догляд. Ми розуміємо, наскільки важливо ваші тварини для вас, тому нам важливо створювати безпечне та довірче середовище для їхнього лікування та профілактики.

Наша ветеринарна клініка обладнана сучасним устаткуванням для точної діагностики та ефективного лікування. Ми пропонуємо повний спектр послуг, включаючи регулярні огляди, вакцинацію, лікування захворювань, хірургічні втручання та інші медичні процедури.

У нас ви не тільки зможете отримати високоякісну медичну допомогу для вашого пухнастого друга, але і поринете у атмосферу турботи та розуміння. Ми прагнемо зробити кожен візит до нашої клініки приємним та комфортним для вас і ваших тварин.

Обирайте ветеринарну клініку Hard Vet, де ваші улюбленці будуть оточені любов’ю та увагою, отримуючи високоякісний медичний догляд. Звертайтеся до нас, і ми будемо раді бути вашими партнерами у здоров’ї ваших тварин.

Рубрики

Оновлення даних: 17.01.2024 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.