ЗОЛОТЕ РУНО, МАГАЗИН ТОВАРІВ ДЛЯ РУКОДІЛЛЯ
Адреса:
01001, м. Київ
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ЗОЛОТЕ РУНО, МАГАЗИН ТОВАРІВ ДЛЯ РУКОДІЛЛЯ

ЗОЛОТЕ РУНО, МАГАЗИН ТОВАРІВ ДЛЯ РУКОДІЛЛЯ
Адреса:
01001, м. Київ
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
ЗОЛОТЕ РУНО, МАГАЗИН ТОВАРІВ ДЛЯ РУКОДІЛЛЯ
Адреса:
01001, м. Київ

Діяльність

Фото — ЗОЛОТЕ РУНО, МАГАЗИН ТОВАРІВ ДЛЯ РУКОДІЛЛЯ Пропонуємо купити товари для рукоділля та творчості:

Тканини
- атлас-котон, в’язані полотна, гіпюр, джинс, етно тканини (скатертини), євросітка, замша штучна, костюмні тканини, пальтові тканини, пальтові тканини букле, плащівка з синтепоном, трикотаж, підкладкова тканина, постільна тканина, штучна шкіра, фатин, флізелін, фліс, синтепон.

Домоткані тканини
- канва Аіда, канва для видьоргування Zweigart, крижма, льон для вишивки, мереживо, тканини рівномірного плетіння (Zweigart), тканини рівномірного плетіння (Онікс), рушникове полотно.

Вишивка нитками
- муліне DMC, муліне DMC (різка по метражу), муліне металізоване DMC, муліне Pearl Cotton DMC, муліне Madeira, Mouline, муліне металізоване Madeira Metallic Perle, муліне Madeіra Decora, аксесуари для вишивання, акрилова нитка, журнали для вишивання, набори для вишивання нитками, паперові схеми, схеми для вишивання нитками, шовкові нитки для маш. вишивки.

Вишивка бісером
- бісер чеський Preciosa, схеми для вишивки бісером Ікони, схеми для вишивки бісером розміру А5, бісер-рубка Preciosa, бхеми для вишивки бісером розміру А4, схеми для вишивки бісером розміру А2, бісер китайський, схеми для вишивки бісером розміру А3, схеми для вишивки бісером Пано, набори для вишивання бісером, новорічні іграшки.

Заготовки для вишивання
- весільні рушники, дитячі заготовки, жіночі блузки, жіночі спіднички, жіночі плаття, жіночі пояси, пасхальні рушники, спасівські рушники, сумки-вишиванки/подушки, чоловічі сорочки.

Аксесуари для в’язання
- гачки, спиці, допоміжні інструменти.

Товари для творчості
- декоративні елементи, лялька мотанка, писанкарство, стрази, паєтки, намистини, стрічки для рукоділля, фетр для рукоділля, фурнітура для іграшок, шерсть для валяння, голки.

Багетна майстерня
- багет з Польщі, з Італії, паспарту, скло/дзеркало, багетна фурнітура.

Фурнітура
- блискавки, гачки пришивні, голки, гудзики, дріт, мононитка, резинка, кравецьке приладдя, інструменти для шиття, кнопки для одягу, металева фурнітура, нашивки на одяг, нитки, ножиці, органайзери, резинки до білизни, пластмасова фурнітура, фурнітура для шиття, фурнітура для штор, фурнітура для біжутерії, шнури, стропи, шнурки для взуття.

Пряжа
- Alize 3 SEASON (3 сезони), Alize Alpaca Royal New, Alize Angora Gold, Alize Angora Gold Batik, Alize Angora Gold Simli, Alize Angora Real 40, Alize Baby Wool, Alize Bahar, Alize Bamboo Fine, Alize Bamboo&Cotton(duet), Alize Bella, Alize Cotton Gold, Alize Diva, Alize Forever, Alize Kid Mohair, Alize Softy Plus, Alize Lanagold, Alize Lanagold 800, Alize Lanagold Batik, Alize Lanagold Plus, Alize Miss, Alize Superwash, Alize Puffy, Alize Puffy Fine, Alize Sal Abiye, Alize Sal Sim, Alize Superlana, Alize Superlana Maxi, Alize Superlana Midi, Alize Velluto;
- YarnArt Adore, YarnArt Begonia, YarnArt Canarias, YarnArt Etamin, YarnArt Iris, YarnArt Jeans, YarnArt Lily, YarnArt Macrame, YarnArt Macrame Cord 3мм,5mm, YarnArt Mohair Trendy, YarnArt Ribbon, YarnArt Samba, YarnArt Violet;
- Gazzal Baby Cotton, Gazzal Baby Cotton XL, Gazzal Baby Wool, Gazzal Wool 90;
- Altin Basak Maxi, Nako Juliet;
- DMC Happy Chenille, нитки для макраме.

Інформація

У нашому магазині ”Золоте Руно” творчість та рукоділля стають ще захопливішими! Ми - ваш надійний партнер у світі творчості, де кожен може знайти необхідні матеріали для втілення своїх ідей та створення унікальних рукодільницьких шедеврів.

Творчі Ідеї та Професійні Підказки
У нас ви не просто купуєте матеріали - ви знаходите невичерпний джерело ідей та підказок. Наші професійні майстри регулярно діляться своїм досвідом та власними рукодільницькими історіями.

Тематичні Колекції
Ми регулярно поповнюємо асортимент та пропонуємо тематичні колекції, які допоможуть вам знайти інспірацію та підтримати творчий потенціал. Наприклад, колекція для виготовлення подарунків, для в’язання або для декорування святкового столу.

Зручна Доставка та Обслуговування
Ми прагнемо зробити ваші покупки максимально комфортними. Швидка доставка, гнучка система оплати та висока якість обслуговування - це наші пріоритети.

Зануртеся у світ рукоділля з нашим магазином ”Золоте Руно”! Ми віримо в те, що кожна людина має потенціал творити, і ми готові допомогти вам у цьому надзвичайному подорожі творчості. Разом з нами ви зможете створити неповторні вироби, які не тільки прикрасять ваш дім, але й принесуть вам радість та задоволення від самореалізації.

Рубрики

Оновлення даних: 12.01.2024 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

магазин для рукоділля в києві, все для рукоділля київ, швейна фурнітура київ, багетна майстерня києва, магазин товарів для творчості київ, аксесуари для в’язання, купити тканини, схеми для вишивки бісером, пряжу, нитки для макраме, заготовки для вишивання, тканина для вишивання, заготовки для вишивання, майстерня вишивки в києві, купити багет, рамки, нитки для вязання, інструменти для шиття, фурнітура для штор, фурнітура для біжутерії

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.