ОЛЕАНДР АГРО, КОМПАНІЯ
Адреса:
02125, м. Київ, вул. Петра Запорожця, 26А, оф. 2-11
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ОЛЕАНДР АГРО, КОМПАНІЯ

ОЛЕАНДР АГРО, КОМПАНІЯ
Адреса:
02125, м. Київ, вул. Петра Запорожця, 26А, оф. 2-11
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
ОЛЕАНДР АГРО, КОМПАНІЯ
Адреса:
02125, м. Київ, вул. Петра Запорожця, 26А, оф. 2-11

Діяльність

Фото — ОЛЕАНДР АГРО, КОМПАНІЯ У нас ви можете придбати наступну продукцію:
- обладнання Precision Planting;
- запчастини Precision Planting;
- запчастини Kinze;
- обладнання Kinze;
- оливи та мастила;
- обладнання Dante;
- запчастини Molbro;
- сільськогосподарська б/у техніка з Європи та США.

Інформація

Компанія ”ОЛЕАНДР АГРО” стоїть на стражі вашого успішного агробізнесу. Ми пропонуємо послуги по ремонту, експлуатації та продажу техніки будь-яких моделей та комплектацій сівалок та зерновозів KINZE, також беремо на обслуговування просапні сівалки від виробників John Deere, Great Plains, Challenger, Monosem. Ми спеціалізуємося на забезпеченні агровиробників високоякісним післяпродажним сервісним обслуговуванням для просапних сівалок, роблячи кожну вашу посівну операцію максимально ефективною.

Компанія ”ОЛЕАНДР АГРО” визначається глибоким розумінням того, наскільки важливо для вас мати справне та надійне обладнання на полі. Ми пропонуємо повноцінний сервіс, який охоплює технічне обслуговування, ремонт, налаштування та консультативну підтримку для вашого парку просапних сівалок.

Наша мета - не просто вирішувати поточні проблеми, а й забезпечувати систематичний моніторинг та попередження можливих неполадок.

Наші висококваліфіковані техніки готові вирушити на поле у будь-який час, щоб забезпечити швидке та ефективне виправлення будь-яких технічних проблем. Ми також пропонуємо планове технічне обслуговування для підтримки оптимальної ефективності вашого обладнання.

Обирайте нашу компанію ”ОЛЕАНДР АГРО” для надійного і професійного післяпродажного обслуговування просапних сівалок, і дозвольте вашому агробізнесу рости і процвітати на всіх етапах вирощування.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Шуруля Ярослав Іванович — директор
Рік заснування:
2019
Кількість працівників:
2 чол.

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 17:00
Оновлення даних: 04.01.2024 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

модернізація просапних сівалок, обслуговування сівалки, оригінальні запчастини kinze, обладнання kinze, запчастини precision planting, обладнання precision planting, запчастини molbro, оливи з сша, техніка dante, мастила з сша, обладнання dante, сільськогосподарська бу техніка, техніка для сільського господарства, сільгосптехніка в україні, продаж б/у сільгосптехніки, ремонт сівалок, експлуатація сівалок, обслуговування просапних сівалок, магазин запчастин до сівалок київ, налаштування висівного апарату

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.