Контакти

Фактична адреса:
79031, м. Львів, вул. Стрийська, 202
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

DRAGON PARK, ЦЕНТР СІМЕЙНИХ РОЗВАГ

Контакти

Фактична адреса:
79031, м. Львів, вул. Стрийська, 202
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79031, м. Львів, вул. Стрийська, 202
Телефони:

Діяльність

Пропонуємо широкий спектр послуг для найменших: захоплюючі ігри, розвиваючі заняття та тематичні заходи, які сприяють їхньому веселому та креативному розвитку.

Дорослі зможуть насолоджуватися зонами відпочинку, культурними заходами, та організованими подіями, які сприятимуть релаксації та сімейному спілкуванню. У нашому арсеналі - від ігрових автоматів та атракціонів до кінотеатру під відкритим небом, що зробить ваш відпочинок неповторним.

Інформація

Ласкаво вас вітаємо у нашому Центрі Сімейних Розваг DRAGON PARK - місці, де кожен член вашої родини знайде щось особливе для себе! Наш центр створений для того, щоб ваш час проведений разом був яскравим, запам’ятовуючимся та наповненим веселощами.

У нашому асортименті розваг для всіх вікових груп: від захоплюючих ігор для дітей до релаксуючих зон для дорослих. Ви зможете насолоджуватися веселими іграми, екскурсіями, та заходами для всієї родини, що зроблять ваші вихідні та святкові дні неперевершеними.

Наш центр об’єднує у собі сучасні розваги та традиційні розвиваючі активності. Від ігрових зон та атракціонів до творчих майстерень та культурних подій, ми прагнемо задовольнити різноманітні інтереси кожного члена вашої сім’ї.

У нашому Центрі Сімейних Розваг DRAGON PARK, ваша родина зможе знаходити радість, навчатися та насолоджуватися спільним часом. Приходьте та відкривайте для себе безмежні можливості для веселощів та спільного відпочинку!

Рубрики

Оновлення даних: 27.12.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.