Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ВЗАЄМОДІЯ, ПСИХОЛОГІЧНА СТУДІЯ

Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів
Телефони:

Діяльність

Ми пропонуємо індивідуальні та групові консультації (online, offline) від дипломованого психолога, психотерапевта, психіатра, сексолога, нарколога, нутриціолога. Постійні тренінги.

Інформація

Ласкаво просимо у нашу психологічну студію ”Взаємодія”, де ми пропонуємо індивідуальні та групові консультації з досвідченими психологами для вирішення різноманітних життєвих ситуацій.
Наша місія - допомагати вам знайти гармонію та психологічний комфорт у власному житті.

Наші фахівці - це висококваліфіковані практикуючі психологи, які використовують сучасні методики та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Ми допомагаємо вирішувати проблеми стресу, тривоги, депресії, вдосконалювати міжособистісні відносини та розвивати внутрішній потенціал.

Наша психологічна студія ”Взаємодія” - це не лише місце для вирішення проблем, але й простір для особистісного розвитку та самопізнання. Ми пропонуємо тренінги, семінари та майстер-класи, які допомагають вам зрозуміти себе глибше та змінити негативні патерни поведінки.

Наша студія ”Взаємодія” розташована у затишному місці, створеному для зручності та конфіденційності наших клієнтів. Ми віримо, що психологічне благополуччя - це ключ до щасливого та вдосконаленого життя.

Оберіть нашу психологічну студію ”Взаємодія” для того, щоб знайти підтримку, пораду та вирішення проблем. З нами ви можете крок за кроком рухатися до психологічного благополуччя та гармонії у своєму житті.

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 21:00
Вівторок:
09:00 — 21:00
Середа:
09:00 — 21:00
Четвер:
09:00 — 21:00
П'ятниця:
09:00 — 21:00
Оновлення даних: 10.11.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.