МАСКА, САЛОН КРАСИ
Адреса:
79005, м. Львів, вул. Князя Романа, 20
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

МАСКА, САЛОН КРАСИ

МАСКА, САЛОН КРАСИ
Адреса:
79005, м. Львів, вул. Князя Романа, 20
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
МАСКА, САЛОН КРАСИ
Адреса:
79005, м. Львів, вул. Князя Романа, 20
Телефони:

Діяльність

Фото — МАСКА, САЛОН КРАСИ Салон краси ”Маска” пропонує:

Нігтьовий сервіс:
- манікюр (класичний, апаратний, комбінований);
- педикюр;
- покриття гель-лаком;
- дизайн;
- нарощення нігтів;
- укріплення пудрою та інше.

Перукарські послуги:
- стрижка;
- полірування;
- укладка;
- фарбування;
- створення зачісок;
- плетіння;
- камуфляж сивини;
- відновлення волосся;
- нарощення, корекція волосся;
- реконструкція, лікувальні процедури.

SPA-догляд
Послуги бровиста
Макіяж
Комплексні пропозиції

Інформація

Ласкаво просимо до нашого салону краси ”Маска” у Львові - де втілюються ваші найсміливіші красиві фантазії! Ми - команда талановитих майстрів з різноманітними напрямками, готова зробити вам неабиякий досвід краси та розслаблення.

Салон краси ”Маска” у Львові належить до числа ексклюзивних експерт-салонів i відзначається високою професійністю майстрів та використанням у роботі креативних ідей, поєднаних з сучасними досягненнями індустрії краси.

Наш салон краси ”Маска” є оазисом елегантності та розкоші, де ви зможете знайти повну гаму послуг, спрямованих на підвищення вашої привабливості. Ми пропонуємо широкий спектр процедур: від неперевершеного перукарського мистецтва та макіяжу до вишуканих манікюру та педикюру. Наші майстри мають багаторічний досвід у сфері краси та використовують тільки найсучасніші технології та продукти, щоб забезпечити вам найкращий результат.

У нашому салоні кожен клієнт - це неповторна особистість, тому ми прагнемо зробити кожну зустріч із вами незабутньою. Ми завжди прислухаємося до ваших побажань та індивідуальних потреб, щоб створити образ, який найкраще відповідає вашому стилю та особистості. Наші майстри володіють безмежним творчим потенціалом, і кожен з них - це справжній митець, готовий створити шедевр на вашому обличчі, волоссі чи нігтях.

Ми постійно розвиваємось, стараємось йти в ногу з трендами та новинками. Із задоволенням порекомендуємо вигідну для вас процедуру, засоби, дизайн, колір, дамо поради для правильного догляду за волоссям, обличчям чи нігтями. У нашому салоні використовуються професійні засоби, а тому ви можете бути на 100% впевненими у їхній дієвості - результати помітні вже після першого застосування!

Отже час доглянути себе, а салон краси ”Маска” вам у цьому допоможе!

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
10:00 — 20:00
Вівторок:
10:00 — 20:00
Середа:
10:00 — 20:00
Четвер:
10:00 — 20:00
П'ятниця:
10:00 — 20:00
Субота:
10:00 — 20:00
Неділя:
10:00 — 16:00
Оновлення даних: 14.07.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

салон краси в центрі львова, салони краси львова, перукарні львів, послуги бровиста, зробити макіяж у львові, процедури для відновлення волосся в салоні, записатись на зачіску, стрижку, укладку, фарбування волосся, манікюр, педикюр у львові

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.