Контакти

Фактична адреса:
79035, м. Львів, вул. Зелена, 109
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

КОМПАНІЯ GREENLAND

Контакти

Фактична адреса:
79035, м. Львів, вул. Зелена, 109
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79035, м. Львів, вул. Зелена, 109
Телефони:

Діяльність

В магазині Greenland ви зможете купити якісні та стильні речі для всіх видів активного відпочинку. Від чоловічого та жіночого одягу, взуття та аксесуарів до рюкзаків, наметів та іншого туристичного спорядження. Серед нашого асортименту ви знайдете:

• Туристичний чоловічий одяг
• Туристичний жіночий одяг
• Туристичне взуття
• Туристичне спорядження
• Аксесуари для туризму
• Книги для особистого розвитку у подорожах

Інформація

Інтернет-магазин туристичного одягу та спорядження Greenland - це місце, де ви знайдете все необхідне для активного відпочинку та мандрівок у будь-яку точку світу. Ми прагнемо забезпечити для вас комфорт та безпеку, тому пропонуємо тільки якісні та функціональні товари. Незалежно від того, чи ви любите гірські походи, кемпінг, подорожі на велосипеді або прогулянки на природі - ми легко підберемо те, що потрібно саме для вас!

Ми пропонуємо широкий вибір чоловічого туристичного одягу та взуття, які поєднують в собі стиль, комфорт та функціональність. Наші товари створені з урахуванням різних погодних умов та активностей, що допоможе вам насолоджуватися кожним моментом, адже неправильно підібрані речі здатні перетворити похід на справжні тортури. У каталозі ви знайдете черевики та кросівки, які мають зносостійку підошву, амортизаційні системи та високу міцність, що забезпечить комфорт за будь-яких умов. Легкі футболки та шорти для спекотних пригод або теплі куртки та штани для холодних експедицій - все є на Greenland!

У нас можна купити всі необхідні товари для туризму, серед яких намети, рюкзаки, спальні мішки, туристичні килимки та інші товари першої необхідності від популярних брендів. Ви можете розраховувати на високу якість та надійність обраних товарів, тому що ми співпрацюємо тільки з найкращими брендами.

Незалежно від того, чи ви плануєте легку прогулянку в горах, велосипедний похід або тривалу експедицію, наші товари забезпечать вам комфорт та захист. Замовляйте екіпірування для туризму, спорту та відпочинку просто зараз та розпочніть свою наступну незабутню подорож разом з Greenland!

Рубрики

Оновлення даних: 11.01.2024 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.