ПРОМСКАН3Д, КОМПАНІЯ
Фактична адреса:
79053, м. Львів, вул. Володимира Великого, 16
Юридична адреса:
79040, м. Львів, вул. Патона, 4, к. 50
Поштова адреса:
79053, м. Львів, а/с 11
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ПРОМСКАН3Д, КОМПАНІЯ

ПРОМСКАН3Д, КОМПАНІЯ
Фактична адреса:
79053, м. Львів, вул. Володимира Великого, 16
Юридична адреса:
79040, м. Львів, вул. Патона, 4, к. 50
Поштова адреса:
79053, м. Львів, а/с 11
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
ПРОМСКАН3Д, КОМПАНІЯ
Фактична адреса:
79053, м. Львів, вул. Володимира Великого, 16
Юридична адреса:
79040, м. Львів, вул. Патона, 4, к. 50
Поштова адреса:
79053, м. Львів, а/с 11

Діяльність

Фото — ПРОМСКАН3Д, КОМПАНІЯ Послуги, які ми пропонуємо:
- 3D-моделювання
3D-моделювання або ж реінжиніринг це процес створення тривимірної математичної моделі виробу за допомогою 3D-сканування та CAD-програм. 3D-модель може бути у різних представленнях, зокрема: хмара точок, триангульована модель, поверхні або тверде тіло. Тип моделі залежить від подальшого застосування. Наприклад для 3D-друку потрібна триангульована модель, для створення технічної документації з метою виготовлення та написання програм для станків з ЧПУ поверхнева або твердотільна модель.

- Ручне 3D-сканування
Ручне 3D-сканування дозволяє отримати точну копію, прототип готового виробу для подальшої модернізації або створення технічної документації для проектування та виготовлення. Доцільність застосування ручного сканування виникає у всіх випадках, коли об’єкт неможливо оброзмірити ручними засобами типу штангель циркуль, мікрометр, тощо. Точність такого сканування сягає від 50 мкм, а габарити до 3 м.

- Наземне лазерне 3D-сканування
Наземне лазерне сканування використовується в різних галузях і з метою отримання тривимірної моделі сканованого об’єкту, території, тощо. Як результат ми отримуємо точну 3D-копію навколишнього середовища, будівлі, кімнати чи виробу. Зокрема часто застосовується для 3D-сканування промислових територій, архітектури, геодезичного сканування, фіксації стану культурної спадщини, сканування ємкостей для створення градуювальних таблиць, створення математичної моделі різноманітних об’єктів.

Інформація

Ласкаво просимо до захопливого світу сканування та створення 3D моделей! Наша компанія ”Промскан3Д” пропонує інноваційні рішення, які змінюють погляд на те, як ми сприймаємо фізичний світ навколо нас.

ТОВ ”Промскан3Д” - дистриб’ютор координатно-вимірювального обладнання та аксесуарів FARO Technologies Inc. на території України.

Лінійка обладнання FARO дозволяє вирішити більшість виробничих завдань щодо контролю точності. Однак FARO пропонує не прилад, а вирішення того чи іншого завдання, поставленого клієнтом. Фахівці компанії підтримують клієнта протягом усього терміну служби обладнання, а якщо прилад щорічно проходить сертифікацію в лабораторії FARO, на нього надається довічна гарантія. Весь бізнес FARO будується на трьох китах: обладнання, програмне забезпечення, сервісна підтримка. Програмне забезпечення може бути як власної розробки FARO, Delcam або інше. Будь-який розробник програмного забезпечення або клієнт може отримати всі необхідні бібліотеки, щоб підключити обладнання, наприклад, до програмного забезпечення, що вже застосовується на заводі.

Компанія PromScan3D також надає послуги по обмірах, 3D-скануванню і створенню 3D-моделей різного роду, починаючи від дрібних виробів і закінчуючи великими промисловими територіями.

Незалежно від вашої потреби - будівництва, архітектури, дизайну, промисловості або навчання - ми можемо надати вам високоякісні 3D моделі, які точно відображають форму, текстуру та деталі об’єкта. Використовуючи сучасне програмне забезпечення для обробки та редагування, ми гарантуємо, що ваші 3D моделі будуть готові до використання у всіх ваших проектах.

Наші послуги включають не лише створення 3D моделей, але й консультування з питань вибору найбільш підходящого методу сканування для вашого проекту, а також підтримку під час інтеграції отриманих моделей у вашу робочу обстановку.

Завдяки досвіду та пристроям останнього покоління ТОВ ”Промскан3Д”, вам буде забезпечено найвищу якість та точність у всіх аспектах замовлення, що задовольнять вимоги навіть найвибагливішого клієнта.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Маслянко Юрій Євгенійович — директор
Стандарти якості:
ISO 9001:2015 CERTIFICATION; ISO/IEC 17025:2017 ACCREDITATION

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
11:00 — 16:00
Оновлення даних: 13.06.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

3д сканування львів, 3д моделювання у львові, наземне лазерне 3d сканування, створення 3д моделі приміщень, лазерне 3д сканування, ручне 3d сканування, лазерне сканування гідротехнічної споруди, послуги по скануванню 3д моделей, послуги по створенню 3d моделей, 3д сканування ікон, замовлення на 3d сканування, 3d сканування для медичної сфери

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.