Контакти

Фактична адреса:
Львівська обл., с. Наварія, вул. Львівська, 154в
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

BUDMALL MARKET, ГУРТІВНЯ БУДМАТЕРІАЛІВ

Контакти

Фактична адреса:
Львівська обл., с. Наварія, вул. Львівська, 154в
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
Львівська обл., с. Наварія, вул. Львівська, 154в
Телефони:

Діяльність

Будівельні блоки, профіль, кутники, екструдований пінопласт, пінопласт, сітка, сипучі, дюбель фасадний, піна монтажна, мінеральна вата, суміші, гіпсокартон.
Сухі будівельні суміші: гіпсові, вапняні, цементно-вапняні шпаклівки і штукатурки, декоративні штукатурки, а також фасадні та інтер”єрні фарби, грунтовки, клеї (для керамічної плитки, мармуру, термостійкі, для піно-, газо- та керамоблоків, клеїв для систем утеплення фасадів), затирки для швів (фуги), матеріали для влаштування підлоги, гідроізоляційні матеріали.

Інформація

Гуртівня будівельних матеріалів «BudMall Market» - це дочірня компанія ТМ «БУДМІКС», що є відомим виробником сухих будівельних сумішей: гіпсових, вапняних, цементно-вапняних шпаклівок і штукатурок, декоративних штукатурок, а також фасадних та інтер”єрних фарб, грунтовок, клеїв (для керамічної плитки, мармуру, термостійкі, для піно-, газо- та керамоблоків, клеїв для систем утеплення фасадів). Окрім цього підприємство виробляє затирки для швів (фуги), матеріали для влаштування підлоги, гідроізоляційні матеріали.

Наша гуртівня здійснює оптову та роздрібну торгівлю продукцією як материнської торгової марки, так широкого асортименту будматеріалів інших вітчизняних та іноземних виробників. Ми реалізовуємо матеріали для будівництва та ремонту, забезпечуючи потреби замовників не тільки у Львові, а й у західних областях України.

Ви можете швидко придбати товари із каталогу продукції на нашому сайті, замовивши їх онлайн. А також клієнти можуть зателефонувати менеджерам, або приїхати у наші роздрібні магазини або на склад гуртівні, здійснити замовлення та одразу забрати його. Фахівці гуртівні стежать за наявністю товару, його кількістю та належними умовами зберігання. Тому замовники гарантовано отримають якісну продукцію. Ми працюємо без посередників, тому ціни гуртівні «BudMall Market» є вигідними для клієнтів, а гнучка система знижок для постійних покупців забезпечить вам суттєву економію коштів та стабільну співпрацю з нами.

Працівники гуртівні «BM Market» це команда фахівців: менеджери, водії, вантажники. Вам завжди допоможуть завантажити товар, за потреби, наші технологи нададуть фахову консультацію, розрахують необхідну кількість матеріалів. У межах Львова та околицях нашого міста в радіусі 30 км працює доставка замовлення.

Наша адреса: Львівська обл., Пустомитівський р-н, с. Наварія, вул. Львівська, 154/в

Рубрики

Оновлення даних: 10.04.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.