СИДОРЕНКО ЛЮДМИЛА, НУТРИЦІОЛОГ
Адреса:
25002, м. Кропивницький, вул. Олефіренка, 18/21, к. 38
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

СИДОРЕНКО ЛЮДМИЛА, НУТРИЦІОЛОГ

СИДОРЕНКО ЛЮДМИЛА, НУТРИЦІОЛОГ
Адреса:
25002, м. Кропивницький, вул. Олефіренка, 18/21, к. 38
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
СИДОРЕНКО ЛЮДМИЛА, НУТРИЦІОЛОГ
Адреса:
25002, м. Кропивницький, вул. Олефіренка, 18/21, к. 38
Телефони:

Діяльність

Фото — СИДОРЕНКО ЛЮДМИЛА, НУТРИЦІОЛОГ Щоб не довести себе до ожиріння та не придбати хвороби, що його супроводжують, звертайтеся до сертифікованого фахівця вже сьогодні. Я не тільки надам вам чіткий послідовний план для похудання, але й буду контролювати усі ваші дії.

Ось перелік усіх моїх послуг, які дозволять вам придбати фігуру мрії:
1. Онлайн консультація дієтолога (безкоштовна). Ще до першої зустрічі потрібно заповнити анкету. Це дозволить мені ознайомитися з вашими харчовими звичками та помилками і надати грунтовні та максимально ефективні рекомендації.

2. Програма корекції ваги ”Нова Фігура”. Вона базується на продуктах компанії Herbalife. Результати клієнтів та їх відгуки можна подивитися у мобільному додатку.

3. Програма збільшення ваги та набору м’язової маси. Не завжди клієнтам потрібно худнути. Є ті, кому вкрай важливо, навпаки, набрати масу тіла. Їм не потрібна дієта, але тут важливо діяти теж обережно, бо збільшувати вагу потрібно не за рахунок жирової тканини, а за рахунок м’язів.

4. Марафони стрункості. Онлайн марафони дають неперевершені результати. Але для цього потрібно придбати мінімальний пакет продукції Herbalife Nutrition для схуднення. Всього за 10 дів такого марафону учасники можуть втратити від 2 до 5 зайвих кілограмів. А переможці ще й подарунки отримують.

5. Програма покращення самопочуття та вирішення інших проблем. Для того, щоб покращити самопочуття та придбати омріяну стрункість без зайвих зусиль, я розроблю для вас індивідуальний раціон харчування та буду здійснювати підтримку і контролювати виконання усіх правил.

Інформація

Я, дієтолог, Людмила Сидоренко. Я вже більш ніж 6 років надаю послуги з підбору правильного харчування. Мої консультації допомагають людям не тільки схуднути та скоректувати свою фігуру, а ще й максимально покращити своє самопочуття.
Я не зупиняюся на вже досягнутому та й намагаюся усяк час розвиватися далі і підвищувати свій професіоналізм. За роки праці у сфері правильного харчування я проходила навчання не тільки в Украйні, а і за її межами. За цей час здобула сертифікат експерта у галузі дієтології та у веденні клієнтів у сфері дієтології. Також приймала участь в онлайн заходах асоціації дієтологів України.
Мій власний досвід доводить, що обмежувальні дієти для схуднення зовсім не працюють. Саме тому я вважаю своїм покликанням покращення життя кожного, хто до цього прагне.

Я, як дієтолог, можу в онлайн режимі підібрати для вас збалансований раціон, який включає у себе всі необхідні нутрієнти. Також я дам поради, як схуднути приймаючи препарати для схуднення. У своєї праці я використовую різноманітні засоби для похудання, які в комплексі дають неперевершений результат. Це і правильне харчування, і ведення електронного щоденника, і коктейлі для схуднення. Усі препарати пройшли клінічні випробування та показали свою ефективність у багатьох країнах світу.

Власний метод
Розроблений мною метод працює за допомогою чат-бота ”Марафон стрункості”. Він дозволяє контролювати свій раціон за допомогою електронного щоденника, а дієтолог онлайн має змогу завдяки цьому своєчасно вказувати на помилки, якщо такі будуть мати місце. Саме так можна буде досягти ефективного результату у скиданні ваги та корекції фігури. Така програма для схуднення працює навіть без фізичних навантажень та суворих обмежень у їжі.
Щоб зрозуміти, як схуднути, треба початкова консультація дієтолога. Вона безкоштовна та триває близько 30 хвилин. За цей час ми з вами розберемо харчові звички та усі існуючи проблеми і помилки у раціоні харчування. Після цього приблизно намітимо можливі шляхи їх вирішування.

Мої марафони схуднення проходять з використанням продуктів Гербалайф. Це допомагає якомога швидше досягти похудання. При цьому не потрібні ніякі дієти для схуднення та походи у спорт клуби. Я пропоную ефективне онлайн схуднення не тільки для мешканців України, а і для людей з інших країн. Додаток ”Нова Фігура” допоможе позбутися зайвих кілограмів у животі, ногах і руках та придбати струнку та омріяну форму без зайвих зусиль просто вдома.

Не зволікайте! Отримайте вже зараз безкоштовну консультацію та почніть шлях до свого здоров’я.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Сидоренко Людмила Миколаївна — директор

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 19:00
Вівторок:
09:00 — 19:00
Середа:
09:00 — 19:00
Четвер:
09:00 — 19:00
П'ятниця:
09:00 — 19:00
Оновлення даних: 03.08.2022 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

людмила сидоренко дієтолог, як схуднути, як похудати, марафон стрункості, дієти для схуднення, правильне харчування, програма для схуднення, засоби для похудання, консультація дієтолога, похудання, дієтолог, дієтолог онлайн, скидання ваги, онлайн схуднення, коктейлі для схуднення, марафони схуднення, препарати для схуднення, дієта, для схуднення, для похудання, нова фігура

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.