Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів, вул. Бузкова, 2
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

АРТІ, ТОВ

Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів, вул. Бузкова, 2
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів, вул. Бузкова, 2
Телефони:

Діяльність

Арті - Інтернет-магазин ГТВ
ТОВ «Арті» пропонує широкий асортимент комплектуючих для імпортної та вітчизняної сільськогосподарської техніки, вантажних і легкових автомобілів, промислового устаткування і мото-техніки.

Неформові і формові вироби з каучуку широко застосовуються в різних галузях промисловості, тому попит на них на ринку завжди високий. На жаль, вітчизняні магазини рідко пропонують по-справжньому якісні і різноманітні ГТВ, які відповідають світовим стандартам якості і одночасно мають прийнятну вартість.

Тепер ви можете не переглядати тисячі сайтів і зробити замовлення в одному місці, вибравши відповідні рішення з обширного каталогу інтернет-магазину Арті.

Продаж ГТВ наш ключовий профіль, а значить саме тут вам не тільки запропонують потрібну запчастину, а й професійно дадуть відповіді на всі з’явилися питання.

У той час, як ринок України за останні два десятиліття стрімко наповнюється найдешевшим сегментом гумотехнічних виробів, ми завжди віддаємо перевагу технологічного товару, проводячи технічну оцінку, тестування якості та аналіз даних, отриманих від постачальників ГТВ по всьому світу, тому, на сьогоднішній день у вас є можливість купити гумові вироби, на які ми надаємо гарантію відповідності внутрішнім і міжнародним стандартам якості.

Арті - асортимент гумотехнічних виробів
Хоч ім’я нашої компанії розшифровується саме так, але асортимент продукції вже не обмежується тільки формовий або неформові гумовотехнічні виробами, такими як:

● приводні ремені
● гумові рукави і шланги
● гумові кільця
● манжети (гідравлічні, пневматичні, шевронні, армовані і т.д.)
Якщо 10 років тому ім’я компанії Арті асоціювалося лише з приводними пасами і гумотехнічними запчастинами, ремкомплект і дрібним формовим ГТВ для с / г техніки, то на даному етапі розвитку ми можемо запропонувати клієнту:

● приводні роликові ланцюги
● мисів ланцюгів
● полімерні рукава (ПВХ і ПУ шланги)
● підшипники
● фільтри
● транспортерні (конвеєрні) стрічки
● рукава високого тиску
Ми не стоїмо на місці, і одним із пріоритетних завдань компанії Арті завжди було і буде розвиток, а наша мета - максимально точно і швидко надати оптимальне рішення і необхідний сервіс.

Не перший рік займаючись продажем гумотехнічних виробів, ми налагодили партнерські відносини з кращими виробниками по всьому світу, а так само підтримуємо розвиток вітчизняних виробників, поставляючи якісні гумові вироби, вироблені в Україні, такі як: автомобільні доріжки, техпластини, сирі гумові суміші, ущільнювачі, гумові рукави і шланги, ПВХ шланги та ПУ рукава.

А досвід і статус надійного постачальника гумотехнічних виробів на ринку України підтверджує великий список наших клієнтів - найбільших підприємств Агропромислового комплексу та інших сфер промисловості, серед яких найбільші гравці аграрного ринку з рейтингу ”Топ 100 латифундистів України”

Нам довіряють ТОП латифундистів України:

Agroholding-Kernel Agroholding-agreyn
Agroholding-Ukrlandfarming Agroholding-MHP
Agroholding-MHP Agroholding-Agrovista
Agroholding-AgroGeneration Agroholding-Agroton
Agroholding-Tas-agro Agroholding-Chistakrunuca
Agroholding-Grain-alliance Agroholding-Nibulon
Agroholding-vitagro Ukrainian agro holding
Agroholding-Zemlya-i-Volya
Agroholding-Svarog Agroholding-Ukrprominvest-Agro
І одні з найбільших промислових підприємств України:

Logo-Berdyanskie-jatki Logo-Kredmash
Logo-LKMZ Logo-Dneprovskiy-Metallurgicheskiy-zavod
Logo-Globino Logo-Naftogaz
Logo-Ukrnafta Logo-Ukrzaliznucya
Logo-Metinvest Logo-Promtehkonstrukciya
Logo-Tehnopol Logo_Syhaya-balka
Це далеко не повний список найбільших виробничих підприємств України, у яких АРТІ є постачальником гумотехнічних виробів. З більшістю з перерахованими вище підприємствами ми працюємо на тендерній основі, і перемагаємо.

Отже, якщо ви хочете купити ГТВ високої якості, не втрачайте часу: все, що Вам необхідно, знайдеться в каталозі інтернет-магазину «Арті». Наш магазин ГТВ готовий запропонувати найкращі рішення на сучасному ринку, а також надати гарантію на реалізовану продукцію і професійні консультації для кожного покупця.

Весь асортимент ТОВ «Арті», який налічує понад 15 000 найменувань товарів, широко представлений відомими торговими марками Optibelt (Німеччина), PIX (Індія), Carlisle (США), Gates (США), Megadyne (Італія), Semperit, Simplex (Чехія ), Alfagomma (Італія), Excellent (Китай), Renold (Німеччина), Donghua (Китай), GAP Plastomere, Vacuflex (Франція), Rabex Group (РФ).

Вся поставляється нами продукція сертифікована і відповідає ГОСТам, міжнародному стандарту якості продукції ISO9001: 2000 & TS16949: 2002 і поставляється безпосередньо з наших складів в Україні. Ми маємо в своєму розпорядженні власним автопарком, а також здійснюємо доставку по Україні будь-яким зручним для вас транспортним операт

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Оновлення даних: 23.03.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.