Контакти

Фактична адреса:
79000, м.Львів
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

КОМПАНІЯ ЕНЕРГОМЕНЕДЖМЕНТ24

Контакти

Фактична адреса:
79000, м.Львів
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79000, м.Львів
Телефони:

Діяльність

EManagement24 програмний інструмент системи енергетичного менеджменту для моніторингу споживання енергоносіїв. Програма дозволяє збирати в ручному та автоматичному режимах покази енергоспоживання, систематизувати, візуалізувати, аналізувати і також генерувати звіти на основі зібраних даних для подальших управлінських рішень щодо покращення рівня енергоефективності, що свою чергу дозволяє скоротити фінансові витрати на енергоносії.

Інформація

Ми працюємо над тим, аби максимально спростити і автоматизувати рутинні задачі енергоменеджерів, виключити вплив людського фактора і зробити аналіз споживання енергії максимально гнучким та ефективним. В кінцевому підсумку це дасть змогу визначати найбільш енергомісткі об’єкти та виставляти правильно пріоритети для інвестицій, що своєю чергою відповідає директиві ЄС 2012/27/ЄС і національному плану з енергоефективності, а також енергетичній безпеці нашої держави.

Рубрики

Оновлення даних: 20.07.2020 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.