Контакти

Фактична адреса:
79007, м. Львів, вул. Грекова, 1
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ЮНІОН, КЛУБ ПРОФЕСІЙНИХ ВИДІВ ЄДИНОБОРСТВ

Контакти

Фактична адреса:
79007, м. Львів, вул. Грекова, 1
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79007, м. Львів, вул. Грекова, 1
Телефони:

Діяльність

Заняття з карате, тай-боксу, кікбоксінгу.
Клуб спортивного карате «ЮНІОН» оголошує набір спортсменів (різного віку, наймолодші - з 4-х років )
Цікаві та динамічні тренування, що проводяться в ігровій формі, розпалять вогник любові до спорту та забезпечать всесторонній розвиток, зміцнять і загартують тіло та характер дитини

Інформація

Клуб професійних видів єдиноборств „Юніон” входить в число одних з найкращих спортивних організацій України та представляє її інтереси на міжнародній арені. В клубі нараховується більше 60 чемпіонів та призерів Чемпіонатів, Кубків та першостей України, 25 чемпіонів та призерів Чемпіонатів та Кубків світу з різних видів єдиноборств.
Клуб професійних видів єдиноборств „Юніон” приділяє особливу увагу подальшому зростання кількості дітей зайнятих спортом, створенню умов оздоровлення, підвищення рівня майстерності спортсменів, виявленню талановитої молоді та її виховання.
Зараз клуб, який нараховує близько 300 чоловік, з яких 80% складають діти до 16 років, приділяє особливу увагу розвитку професійних видів єдиноборств (зокрема, карате, тай-боксу, кікбоксінгу.) у Львові та Львівський області.
Успішна підготовка спортсменів та подальша їх участь у спортивних заходах, зокрема Чемпіонатах та першостях України, Європи та світу залежить від професійної підготовки збірної команди клубу.
Найтитулованіший клуб спортивного карате для дітей

Рубрики

Оновлення даних: 15.09.2022 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.