Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ФАЙНЕ СВЯТО, ІВЕНТ-АГЕНЦІЯ

Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів
Телефони:

Діяльність

Проведення та організація свята, відкриття магазину чи офісу, святкування весілля чи Нового року, будь-якої урочистості, які Ви плануєте гарно відмітити.
Організація та професійне технічне забезпечення подій.

Інформація

Наші співробітники спеціалізуються на організації весіль, соціальних, корпоративних, приватних, некомерційних, комерційних і політичних проектах. Будь-який захід не відбувається сам по собі. Вкладаючи у Ваші проекти свою майстерність, самовідданість, цілеспрямованість, досвід, працьовитість, талант і довгі години роботи, ми інвестуємо передусім у своє майбутнє та майбутнє своєї компанії. Ми розуміємо важливість економії Ваших коштів та часу, виконання своїх обіцянок.
Організація і підготовка торжества - це відповідальне завдання, успішне вирішення якої залежить від досвіду і професіоналізму організатора, індивідуального підходу до кожного Клієнта, уваги до всіх деталей.

Забава, була створена для того, щоб Ваші очікування перетворилися в реальність. Ми пропонуємо повний комплекс послуг в сфері організації свят і заходів. Ми можемо, вміємо і повинні дивувати!

Звернувшись до нас, Ви отримаєте задоволення, адже наша компанія успішно пропонує індивідуальні рішення по організації свят і заходів, вкладаючись при цьому в мінімальні терміни. Ми комплексно беремо на себе організацію, підготовку і проведення свята. Професійна організація свят з Забавою - Ви завжди на крок попереду!

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Лабинський Роман Зиновійович — директор
Оновлення даних: 05.04.2022 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.