Контакти

Фактична адреса:
79011, м. Львів, вул. Стрийська, 15
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

СТРИЙСЬКИЙ ПАРК, ЛКП ”ЗЕЛЕНИЙ ЛЬВІВ”

Контакти

Фактична адреса:
79011, м. Львів, вул. Стрийська, 15
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79011, м. Львів, вул. Стрийська, 15

Діяльність

Найкрасивіший та найстаріший парк міста. Чудове місце для відпочинку в центрі Львова.

Інформація

Зараз у Стрийському парку проводять різні мистецькі акції, як от, до прикладу, креативні відображення суспільних процесів — дивани посеред алеї, лебеді з пластикових пляшок (звертається увага львів’ян на проблему забруднення довколишнього середовища) та багато інших заходів, які покликані нагадати, що парк — це надбання міста і ми не маємо права його нищити.

Восени Стрийський парк вбирається в такі барви, що найдосвідченіший художник не передасть тієї палітри кольорів. Звивисті стежки пагорбами, під розсіяним світлом ліхтарів, нагадують лабіринти — просто йдеш вперед крізь туман, не знаючи, де опинишся. В цьому романтика і шарм, в цьому вишуканість і неповторність. Тут зароджувалися почуття, люди знаходили себе та один одного. Це місце, ознаменоване багатьма парами, які не пропускають нагоди зафіксувати миті свого щастя на початку сімейного шляху.

Парк не втрачає популярності навіть взимку: звідусіль лунає дитячий сміх, дорослі також мають можливість зануритися в ту безтурботну пору дитинства і пограти в сніжки та покататися разом з малечею на санках.

Карта парку дозволить Вам вибрати найкращий маршрут для Вашої подальшої мандрівки.

Рубрики

Оновлення даних: 03.03.2016 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.