ДИЗАЙНЕРСЬКЕ АТЕЛЬЄ
Адреса:
79005, м. Львів, вул. Трильовського, 16
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ДИЗАЙНЕРСЬКЕ АТЕЛЬЄ

ДИЗАЙНЕРСЬКЕ АТЕЛЬЄ
Адреса:
79005, м. Львів, вул. Трильовського, 16
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
ДИЗАЙНЕРСЬКЕ АТЕЛЬЄ
Адреса:
79005, м. Львів, вул. Трильовського, 16
Телефони:

Діяльність

Фото — ДИЗАЙНЕРСЬКЕ АТЕЛЬЄ Дизайнерське ательє АССОЛЬ надає послуги індивідуального пошиття одягу, пошиття і прокату карнавальних костюмів, перевтілення одягу.

Ми проводимо:
- ремонт чоловічого, жіночого та дитячого одягу,
- ремонт шкіряних виробів, дублянок, шуб,
- перекриття кожухів,
- ремонт сумок та аксесуарів,
- перешиття дублянок, шуб та інших хутрових виробів.

Інформація

В ательє «АССОЛЬ» є декілька творчих напрямків, над кожним з яких ми працюємо старанно та неухильно, надихаючись побажаннями та мріями.

Перший і головний напрямок ательє – індивідуальне пошиття одягу. У цій сфері працюємо вже 15 років. Напрямок особливо цікавий тим, що знайомлячись з новими людьми, завжди бачиш їх індивідуальність, унікальність кожної людини. Те, що пасує одній жінці, може абсолютно не підійти іншій ні по стилю, ні по темпераменту. Усі ми різні і одяг, як ніщо інше, підкреслює це.
Аналізуючи фігуру та використовуючи досвід, секрети конструювання, підбираючи фактури тканин, ми робимо жінку надзвичайною. Також обов’язково проговорюємо, що з чим можна комбінувати, як сформувати власний стиль, як побудувати гардероб і таке інше. Головна винагорода – це сяючі очі задоволеної клієнтки, яка собі дуже-дуже подобається.

Другий напрямок нашої творчості – пошиття і прокат карнавальних костюмів. Це казка в реальному житті. Коли малеча одягає наш костюм, вона перевтілюється, зливається з образом певного героя. Дітлахи прагнуть копіювати погляд, рухи і навіть настрій тварин, красунь чи суперменів. Вони неповторні, наші діти! А скільки незабутніх моментів радості, щастя, веселощів несе з собою створення кожного костюмованого ансамблю!

Третій напрямок – перевтілення одягу. Він з’явився, коли економічне становище нашої країни дещо погіршилось. Тканини піднялись у ціні, і наші жінки – дуже кмітливі і розважливі – звернулись до своїх шаф. Чого там тільки нема! Старі, що втратили свою актуальність, речі, немодні тепер шуби, безліч якісних тканин, куплених та покладених на полиці шаф. А бабусині незабутні вишиванки – це окрема тема!

Весь цей арсенал ми використовуємо для створення нових (так-так, саме нових!) модних речей: шубки, напівшубки, кожушки та жилетки, у поєднанні з іншими матеріалами, інколи зі шкірою; етно-роботи, коли раритетні вишивки отримують друге життя в сучасних сукнях, костюмах та блузах. І що цікаво – часто результат навіть не нагадує те, що висіло у шафі – народжується абсолютно нова річ, яка отримує нове життя і починає нову історію ...

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
10:00 — 19:00
Вівторок:
10:00 — 19:00
Середа:
10:00 — 19:00
Четвер:
10:00 — 19:00
П'ятниця:
10:00 — 19:00
Оновлення даних: 23.12.2021 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.