Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

РОЗКІШ, ІВЕНТ АГЕНЦІЯ

Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79000, м. Львів
Телефони:

Діяльність

Розкішні прикраси для свят: оренда шоколадних фонтанів; машин для конфетті; фонтанів для напоїв; запуск живих метеликів; оформлення кенді-барів, столів для фуршету; фруктові букети і композиції з свіжих фруктів; прикраси з повітряних кульок.

Оренда малих, великих, середніх, подвійних та нових шоколадних фонтанів з молочним чи білим бельгійським шоколадом. В ціну включена доставка по місту, необмежена кількість шоколаду, підставка з LED-підсвіткою, декоративна завіса, шпажки та обслуговування. При умові прокату двох шоколадних фонтанів – фонтан для напоїв надаємо безкоштовно!

Інформація

Івент-агенція «Розкіш» входить в склад Міжнародної Весільної Федерації, та користується довірою клієнтів і бездоганною репутацією в ділових колах України. Ми надаємо розкішні послуги – прокат шоколадних фонтанів для весілля, корпоративу, святкування дня народження, дитячих і сімейних свят, створюємо вишукані букети з фруктів для фуршету, або влаштовуємо салют з живих метеликів під час романтичного освідчення! Такі речі розважають гостей, підкреслюють статус заходу і залишають незабутні враження.

Ми пропонуємо в оренду шоколадні фонтани різних розмірів і форм. Їх конструкція і надзвичайно гладка поверхня дозволяє ідеально регулювати безперервний потік шоколаду, щоб уникнути розбризкування і протікання. LED-підсвітка ефектно виділяє пристрій на святковому столі. Глибокі чаші вміщають до 4 літрів десерту. Термін безперервної роботи пристрою – 4 години. Можливо самостійне користування, або обслуговування шоколадного фонтану нашим працівником.

Івент-аенція «Розкіш» пропонує створення на замовлення фруктових букетів, які можуть стати чудовим подарунком чи прикрасою святкового столу. Також нашим коником є вишукане оформлення кенді-барів і фуршетних столів, аеродизайн та салюти з живих метеликів.

Прикраси для святкових бенкетів – це «Розкіш»!

Рубрики

Оновлення даних: 08.09.2021 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.