Контакти

Фактична адреса:
79005, м. Львів, вул. Дудаєва, 19
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

SNEAKERMATE, КАВ’ЯРНЯ ТА ХІМЧИСТКА

Контакти

Фактична адреса:
79005, м. Львів, вул. Дудаєва, 19
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79005, м. Львів, вул. Дудаєва, 19
Телефони:

Діяльність

Наші послуги хімчистки:
- чистка забруднень;
- прання шнурів;
- чистка устілок;
- глибока чистка замші, шкіри і нубука;
- видалення тканинних катишків на внутрішній частині снікеру;
- та інше.

У кав’ярні можна замовити різні запашні напої.

Інформація

У нашому унікальному просторі Sneakermate, де об’єднані дві сфери: хімчистка та кав’ярня. У нашому закладі ми прагнемо подарувати вам не лише найвищий стандарт чистоти для вашого одягу, але і неперевершений смаковий досвід кави.

Наша хімчистка використовує передові технології та найкращі засоби для того, щоб ваша одяг завжди виглядав бездоганно. Наші досвідчені фахівці здійснюють дбайливе очищення та відновлення різних видів тканин, забезпечуючи тривалий та естетичний вигляд вашого гардеробу.

Після того, як ваш одяг пройшов процес чистки, вас чекає справжній кавовий ритуал у нашій кав’ярні. Ми обираємо тільки найкращі сорти кави та готуємо напої з великою любов’ю та ретельністю. Атмосфера нашої кав’ярні створена для того, щоб ви могли насолоджуватися кожним ковзанням кави в спокої та комфорті.

Оберіть наш заклад Sneakermate, щоб насолоджуватися якісною хімчисткою та вишуканою кавою в одному місці. Ми віримо, що ваша одяг завдяки нам буде не лише бездоганно чистим, але й збереже в собі аромат найкращої кави та розкішний смак вражаючих кавових сортів.

Рубрики

Оновлення даних: 09.01.2024 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.