Контакти

Фактична адреса:
79005, м. Львів, просп. Шевченка, 7
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ASTRA DENT, СТОМАТОЛОГІЯ

Контакти

Фактична адреса:
79005, м. Львів, просп. Шевченка, 7
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79005, м. Львів, просп. Шевченка, 7
Телефони:

Діяльність

Ми пропонуємо широкий спектр послуг:
- професійна гігієна ротової порожнини;
- відбілювання зубів;
- імплантація;
- лікування карієсу;
- та інші.

Інформація

В сучасній стоматологічній клініці Astra Dent, де ваше здоров’я та краса починаються з уважного ставлення до вашого усного здоров’я. Наша місія - створювати посмішки, що не тільки красиві, але й здорові зсередини.

У нашій клініці Astra Dent ви знайдете професійний підхід до всіх аспектів стоматології. Наші висококваліфіковані лікарі та медичний персонал використовують передові технології та сучасне обладнання для надання повного спектру послуг, включаючи профілактику, лікування карієсу, ортодонтію, імплантацію та косметичні процедури.

Ми розуміємо, що кожен пацієнт - унікальна особистість, тому ми прагнемо створити індивідуальний план лікування, враховуючи ваші потреби та побажання. Наша команда забезпечить вас найкращими стоматологічними рішеннями, забезпечуючи безпеку, комфорт і ефективність лікування.

Обирайте нашу стоматологічну клініку Astra Dent, щоб отримати не лише найвищий стандарт стоматологічного обслуговування, але і особливий підхід до вашого здоров’я та дбайливе ставлення до кожного пацієнта. З нами ваша усмішка буде найкращою візитною карткою.

Оновлення даних: 08.01.2024 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.