Контакти

Фактична адреса:
79054, м. Львів, вул. Караджича, 29Б
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ЗАХІДНИЙ ЦЕНТР ЛІКУВАННЯ РАН

Контакти

Фактична адреса:
79054, м. Львів, вул. Караджича, 29Б
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79054, м. Львів, вул. Караджича, 29Б
Телефони:

Діяльність

Ми пропонуємо:
- успішне лікування ран, трофічних виразок нижніх кінцівок, діабетичної стопи, пролежневих виразок, опіків, післяопераційних ран, набряків нижніх кінцівок;
- ЕКГ;
- консультації лікаря невролога, кардіолога, сомнолога, ендокринолога;
- лікувальні блокади та кінезіотейпування;
- доплерометрію з ABPI/TBPI;
- електронейроміографію (ЕНМГ);
- добовий моніторинг артеріального тиску та сатурації.

Інформація

Вітаємо у Центрі Лікування Ран, де ми забезпечуємо комплексний та ефективний підхід до управління та загоєння ран різного характеру.

Наша команда має великий досвід у лікуванні різних видів порізів, виразок, опіків та інших уражень шкіри. Ми використовуємо сучасні медичні технології та інноваційні методики для найкращого результату. Наші фахівці прагнуть до використання індивідуальних підходів до кожного пацієнта, враховуючи особливості та потреби кожного випадку.

У нашому Центрі Лікування Ран ми використовуємо сучасні антисептичні матеріали, регенеруючі та стимулюючі процеси загоєння тканин препарати, що дозволяють досягти найкращих результатів. Ми прагнемо не лише лікувати рани, але й максимально знизити ризик ускладнень та запобігти повторним появам проблем.

Оберіть наш Центр Лікування Ран для гарантованого покращення вашого стану та швидкого відновлення. Довірте своє здоров’я нашим професіоналам, і ми гарантуємо вам результати, які перевершать ваші очікування. З нами ви отримаєте не лише лікування рани, але і турботу, спрямовану на ваше повне відновлення.

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 20:00
Середа:
09:00 — 20:00
П'ятниця:
09:00 — 20:00
Оновлення даних: 10.11.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.