Контакти

Фактична адреса:
79019, м. Львів, вул. Липинського, 36
Факс:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

CLEAN SHARK, СЕРВІС ДЛЯ АВТО

Контакти

Фактична адреса:
79019, м. Львів, вул. Липинського, 36
Факс:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79019, м. Львів, вул. Липинського, 36
Факс:

Діяльність

Наші послуги:
- сто;
- автомийки;
- встановлення ГБО;
- ТО.

Інформація

Володіння автомобілем - це велика відповідальність, яка вимагає регулярного обслуговування та уваги до деталей. Ваш автомобіль - це більше, ніж просто засіб пересування; він є вашим спутником та вірним помічником. Тому вибір правильного сервісу для автомобіля - це крок до збереження його надійності та довголіття.

Наша команда висококваліфікованих майстрів має багаторічний досвід у галузі автомобільного обслуговування. Ми знаємо автомобілі всередину та зовні і завжди готові вирішувати будь-які технічні питання.

Наш сервіс Clean Shark використовує останнє обладнання та технології для діагностики і ремонту автомобілів. Це гарантує високий стандарт обслуговування.

Наш сервіс для автомобіля Clean Shark - це ваш надійний партнер у підтримці автомобіля в відмінному стані. Ми розуміємо важливість вашого авто для вашого повсякденного життя і завжди готові надати найвищу якість обслуговування. Незалежно від того, чи потрібно вам заплановане технічне обслуговування, чи ви стикаєтесь з непередбаченими проблемами, наша команда готова допомогти вам на дорозі до надійності та зручності. Оберіть наш сервіс для автомобіля, і ми зробимо все можливе, щоб ви почувалися впевнено та безпечно на дорозі.

Рубрики

Оновлення даних: 24.10.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.