Контакти

Фактична адреса:
Івано-Франківська обл., с. Поляниця
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

БУКОВИНСЬКИЙ ЗАТИШОК, ГОТЕЛЬНИЙ КОМПЛЕКС

Контакти

Фактична адреса:
Івано-Франківська обл., с. Поляниця
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
Івано-Франківська обл., с. Поляниця
Телефони:

Діяльність

Буковельський Затишок пропонує широкий вибір комфортабельних номерів, що відповідають різним потребам гостей. Всі номери оформлені у вишуканому стилі та обладнані усіма необхідними зручностями для вашого комфорту. Наша дружня команда завжди готова допомогти вам у всьому, що зробить ваше перебування приємним та незабутнім.

Готель ”Буковельський Затишок” є ідеальним місцем для відпочинку в будь-яку пору року. Влітку ви можете насолоджуватись прогулянками по гірських стежках, здійснювати велопоходи або розмірковувати над чарівними озерами. Взимку ж наш готель стає чудовою базою для зимових забав - гірськолижного спорту та сноубордингу. Зручне розташування поряд з лижними трасами дозволяє насолоджуватись зимовими радощами усього курорту.

Для тих, хто прагне зберегти форму, у нашому готелі є спортивний зал, де ви можете тренуватись та заряджатись енергією перед новими пригодами.

А після насиченого дня гості можуть розслабитись у нашому спа-центрі, де професійні масажисти та косметологи допоможуть вам розслабитись та відновити сили.

Ми розуміємо, наскільки важливі для вас ваші домашні улюбленці, тому у нашому готелі дозволено проживання з домашніми тваринами (за додаткову плату), щоб ви могли насолоджуватись відпочинком з усією родиною.

Інформація

Ласкаво просимо до готелю ”Буковельський Затишок” - вашого унікального притулку в чарівному курортному комплексі ”Буковель”!

Наш готель розташований серед живописних Карпатських гір, у самому серці України. З приголомшливими краєвидами, які відкриваються з вікон готелю, ви отримуєте неповторне враження, буденні клопоти миттєво залишаються позаду, а ви наповнюєтесь новою енергією.
Ми пишаємося своєю кухнею, тому пропонуємо нашим гостям смачні та різноманітні страви вітчизняних та європейських кухонь. Наші шеф-кухарі з радістю приготують для вас найсмачніші страви з найсвіжіших продуктів.
”Буковельський Затишок” - це місце, де ви знайдете все необхідне для незабутнього відпочинку та насолоди мальовничими гірськими пейзажами. Ми запрошуємо вас насолодитись кожною митью свого відпочинку та зберегти яскраві спогади про ваше перебування у нашому готелі в Буковелі!

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Оновлення даних: 25.07.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.