Контакти

Фактична адреса:
81105, Львівська область, с. Наварія, вул. Львівська, 148б
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

БУДМІКС, ТМ

Контакти

Фактична адреса:
81105, Львівська область, с. Наварія, вул. Львівська, 148б
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
81105, Львівська область, с. Наварія, вул. Львівська, 148б
Телефони:

Діяльність

«БУДМІКС» є відомим виробником сухих будівельних сумішей: гіпсових, вапняних, цементно-вапняних шпаклівок і штукатурок, декоративних штукатурок, а також фасадних та інтер”єрних фарб, грунтовок, клеїв (для керамічної плитки, мармуру, термостійкі, для піно-, газо- та керамоблоків, клеїв для систем утеплення фасадів). Окрім цього підприємство виробляє затирки для швів (фуги), матеріали для влаштування підлоги, гідроізоляційні матеріали.

Інформація

ТМ «БУДМІКС» працює на ринку України з 2011 року і належить до ПП «ЕКОПАЛ ГРУП».

Підприємство займається виробництвом сухих будівельних сумішей, а також фасадних, інтер”єрних, декоративних фарб, грунтовок та інших рідин, що є провідним напрямком діяльності з початку його заснування. Виробничі потужності компанії розташовані поблизу Львова, у Наварії і на сьогодні у каталозі «БУДМІКС» представлено понад 20 позицій та понад 100 найменувань власного виробництва.

Наша продукція не поступається у якості європейським аналогам, адже виготовлена на сучасних автоматизованих лініях із контролем якості на всіх етапах виробництва. Це допомагає досягти точного дотримання технології, що повторно контролюється та проходить випробовування у власній спеціальній лабораторії.

Ми зуміли зосередити наш виробничий та інтелектуальний потенціал, щоб отримати репутацію зручної та надійної торгової марки для застосування у повсякденних будівельних роботах. Наша продукція швидко знайшла своїх покупців на теренах західної України, з нами працюють понад 1000 дрібних торгових точок і будівельних маркетів, великих будівельних компаній і невеликих будівельних бригад та прорабів, які на практиці переконались у якості продукції «БУДМІКС». Та це лише частина наших планів щодо утвердження високих позицій на ринку будівельних матеріалів України, тому ми стрімко розширюємо партнерську базу в інших регіонах держави і відкриті до співпраці.

Підприємство чітко налагодило бізнес-процеси і способи комунікації, щоб клієнти B2B, а також кінцеві споживачі могли оперативно отримати надійну продукцію у потрібній кількості із оптимальними затратами.

Команда «БУДМІКС» максимально зацікавлена у кожному клієнті, наші технологи готові надати експертні консультації та допомогти у прийняті фахових рішень у роботі з продукцією нашого виробництва.

Ми зібрали справжню команду фахівців, які керуються принципами порядності та відповідальності у співпраці з клієнтами, постачальниками та іншими партнерами. Фахівці «БУДМІКС» готові забезпечити вам бездоганний сервіс, гнучкі умови та бонусну систему для постійних партнерів.

Рубрики

Оновлення даних: 10.04.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.