CLEAN CLIN, КЛІНІНГОВА КОМПАНІЯ
Адреса:
79026, м. Львів, вул. Соняшникова, 20а
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

CLEAN CLIN, КЛІНІНГОВА КОМПАНІЯ

CLEAN CLIN, КЛІНІНГОВА КОМПАНІЯ
Адреса:
79026, м. Львів, вул. Соняшникова, 20а
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
CLEAN CLIN, КЛІНІНГОВА КОМПАНІЯ
Адреса:
79026, м. Львів, вул. Соняшникова, 20а
Телефони:

Діяльність

Фото — CLEAN CLIN, КЛІНІНГОВА КОМПАНІЯ Ми пропонуємо скористатися наступними послугами:
- прибирання квартир, котеджів і будинків;
- прибирання після ремонту;
- миття вікон;
- хімчистка меблів;
- прибирання офісів та ТЦ;
- прибирання після пожежі;
- видалення плісняви і запаху;
- дезінфекція приміщення;
- миття фасадів;
- миття паркінгів;
- промисловий альпінізм;
- миття бруківки.

Інформація

Життя в сучасному світі завжди вимагає багато часу та енергії. Однак, незалежно від того, наскільки завантаженими можуть бути ваші рутинні дні, навколишнє середовище відіграє важливу роль у вашому комфорті та здоров’ї.

Клінінгова компанія CLEAN CLIN надає послуги, які виходять за межі звичайного прибирання та допомагають вам зберігати чистоту, зручність та здоров’я в вашому будинку або офісі. Усунемо забруднення будь-якої складності.

Прибирання квартир у Львові - одна з наших профільних послуг, яка надається усім бажаючим. Для виїзду бригади наших працівників достатньо подзвонити по телефону, залишити замовлення на сайті, чи написати на пошту. Час візиту уточнюємо по телефону, дзвінок за наш рахунок.
При необхідності виконання великого об’єму робіт, чи надання специфічних послуг, наприклад, прибирання після пожежі, ремонту, чи перебування важкохворого у кімнаті, до замовника приїде наш представник для огляду та визначення переліку робіт та необхідності використання додаткового обладнання, наприклад, озонаторів, чи генераторів гарячого туману.

Чому варто розглянути послуги клінінгової компанії:
1) Професіоналізм та Досвід: наші клінінгові фахівці мають відповідну підготовку та досвід, що дозволяє їм ефективно та якісно виконувати роботу;
2) Оснащення та Матеріали: використовуємо сучасні обладнання та безпечні, екологічні, протиалергічні засоби, що не зашкодять вашому здоров’ю;
3) Економія Часу: послуги клінінгу допоможуть вам звільнити час для важливих справ та відпочинку.

Послуги клінінгової компанії CLEAN CLIN - це інвестиція в вашу зручність, здоров’я та якість життя. Вони допомагають забезпечити чисте та охайне оточення в вашому будинку чи офісі, заощаджуючи вам час та енергію для важливих справ.

Рубрики

Оновлення даних: 28.09.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

клінінгові компанії львів, клінінгова компанія у львові, генеральне прибирання львів, клінінгові послуги, прибирання після ремонту львів, генеральне прибирання будинку, квартири, офісу, котеджу, прайс на клінінгові послуги львів, післяремонтне прибирання, клінінг після ремонту, миття вікон, хімчистка меблів, миття паркінгів, прибирання після пожежі, прибирання торгових центрів, дезінфекція приміщення, миття бруківки, клінінг у львові, ціни на клінінгові послуги

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.