НОВА ПОЖЕЖНА СИСТЕМА, КОМПАНІЯ
Адреса:
79041, м. Львів, вул. Городоцька, 207
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

НОВА ПОЖЕЖНА СИСТЕМА, КОМПАНІЯ

НОВА ПОЖЕЖНА СИСТЕМА, КОМПАНІЯ
Адреса:
79041, м. Львів, вул. Городоцька, 207
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
НОВА ПОЖЕЖНА СИСТЕМА, КОМПАНІЯ
Адреса:
79041, м. Львів, вул. Городоцька, 207
Телефони:

Діяльність

Фото — НОВА ПОЖЕЖНА СИСТЕМА, КОМПАНІЯ Ми попонуємо наступні послуги:
- розрахунок часу евакуації людей з приміщень;
- автоматична пожежна сигналізація;
- вогнезахисна обробка;
- декларація з пожежної безпеки;
- допомога у заповненні декларації відповідності протипожежним нормам;
- евакуаційне освітлення;
- експертиза протипожежного стану об’єкту;
- проектування та монтаж систем протипожежного захисту;
- замір опору ізоляції електромережі та заземлення;
- технічне обслуговування вогнегасників;
- електромонтажні роботи;
- техногенна безпека.

Інформація

Щоб зберегти своє майно в цілісності, захистити працівників підприємста від небезпеки, налагодити безпечний робочий процес, потрібно потурбуватись про якісні та ефективні системи охорони та безпеки.

Компанія ”Нова пожежна система” допоможе вам у цьому! Ми здійснюємо свою діяльність в порядку встановленому законодавством України, органами державного нагляду, архітектурно будівельною експертизою та центрами сертифікації. Монтаж систем та необхідні підрахунки виконуються відповідно до сучасних норм та стандартів.

У штаті працює понад 50 кваліфікованих інженерів та робітників. Керівники робіт мають понад 30 років стажу роботи. На постійній основі модернізовуємо наші виробничі дільниці та устаткування. З працівниками проводимо навчання задля підвищення кваліфікації.

Наші клієнти - це складські комплекси, виробництва, торгові центри, навчальні заклади, дитячі садки, лікарні, та багато інших.

Виконаємо необхідну для вас послугу своєчасно і з високим рівнем якості за помірну ціну. Також є можливість отримання безкоштовної консультацію фахівця з питань пожежної безпеки.

Довірившись компанії ”Нова пожежна система”, ви отримаєте надійного партнера, що будує стосунки з замовником на довірі та взаємовигідній співпраці. Тож обирайте нашу компанію.
Будемо раді співпраці!

Рубрики

Про компанію

Рік заснування:
2019
Оновлення даних: 28.07.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

автоматична пожежна сигналізація львів, вогнезахисна обробка у львові, пожежна безпека під ключ, протипожежна декларація, евакуаційне освітлення в україні, розрахунок часу евакуації під час пожежі, декларація з пожежної безпеки ціни, експертиза протипожежного стану об’єкта, проектування, монтаж систем протипожежного захисту, замір опору ізоляції електромережі, заземлення, техногенна безпека львів, рішення протипожежних систем, аутсорсинг пожежної, техногенної безпеки, системи безпеки для будинку, консультація з пожежної безпеки, виготовлення плану евакуації

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.