Контакти

Фактична адреса:
м. Львів, вул. Театральна, 22
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ЛЕВЕНЯ, ЗРАЗКОВИЙ ТЕАТР ТАНЦЮ

Контакти

Фактична адреса:
м. Львів, вул. Театральна, 22
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
м. Львів, вул. Театральна, 22
Телефони:

Діяльність

Замаємося народним, класичним та сучасним танцем та основами акробатики. Репертуар «Левеня» складається з різноманітних хореографічних вистав.

Інформація

Творче об’єднання «Левеня» складається з трьох ансамблів - Зразковий дитячий театр танцю «Левеня», театр танцю «Ескада» та батьківський ансамбль ”Третя лінія”. Колектив займається у Львівському будинку офіцерів. Ці групи були створені хореографом Наталією Бондарчук, яка зараз керує ними. Ансамблі можуть виступати окремо або разом у спільній програмі.

Дитячий театр танцю «Левеня» був створений у вересні 2006 року. Ансамбль працює в різних напрямках, вивчає народні, класичні та сучасні танці та основи акробатики. Репертуар «Левеня» складається з різноманітних хореографічних вистав. Група перебуває у постійному творчому пошуку та концертній діяльності. Досвід роботи з батьками, які беруть активну участь у житті ансамблю та навіть виступають зі своїми дітьми, унікальний. Ансамбль має багато концертів та бере участь у фестивалях та конкурсах як в Україні, так і за кордоном. У репертуарі дитячого театру танцю «Левеня» є казкові театралізовані вистави, а також стилізовані танці народів світу. «Левеня» належним чином представляє нашу державу за кордоном. Наші артисти виступали в Болгарії, Чехії, Туреччині, Польщі, Угорщині, Італії, Грузії, Греції, Республіці Македонія та інших країнах. На всіх фестивалях ансамбль був нагороджений медалями та грамотами. Більше того, з Італії (2017) та Чехії (2018) наш Дитячий театр танцю привіз головний приз - Гран-прі. У грудні 2017 року зразковий дитячий театр танцю «Левеня» отримав нагороду ОДА у номінації «Дитяче волонтерство» за активну концертну діяльність.

Рубрики

Про компанію

Рік заснування:
2006

Графік роботи

Понеділок:
15:30 — 21:00
Вівторок:
15:30 — 21:00
Середа:
15:30 — 21:00
Четвер:
15:30 — 21:00
П'ятниця:
15:30 — 21:00
Субота:
10:00 — 18:00
Оновлення даних: 11.09.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.