МОЛЬФАР, ГОТЕЛЬ
Адреса:
90457, Закарпатська обл., м. Шаян
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

МОЛЬФАР, ГОТЕЛЬ

МОЛЬФАР, ГОТЕЛЬ
Адреса:
90457, Закарпатська обл., м. Шаян
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
МОЛЬФАР, ГОТЕЛЬ
Адреса:
90457, Закарпатська обл., м. Шаян
Телефони:

Діяльність

Фото — МОЛЬФАР, ГОТЕЛЬ Новозбудований за всіма євростандартами комплекс, включає проживання в комфортабельних дерев’яних будиночках зі зрубу. У будиночках дві спальні з окремими санвузлами і кухня студіо-, окремий санвузл. Максимально може проживати 6 дорослих людей.

На території готелю є:
- два басейни;
- два джакузі-басейни;
- фінська та хамам сауни;
- солена кімната;
- більярд.

Інформація

Хочете поїхати на відпочинок з родиною, але не знаєте куди? А тепер уявіть кришталево-чисте повітря, фантастичні краєвиди та різноманітна гірська природа.. Все це ви отримаєте, завітавши у затишний готель ”Мольфар”, який знаходиться високо в горах с. Шаян на Закарпатті.
Наш готель - це райський відпочинок серед карпатської природи для поновлення життєвих сил та комфортного відпочинку.

Основною родзинкою Шаяна є мінералізована вода гір, де постійно б’ють цілющі джерела мінеральних вод, в народі кажуть ”Боржомі”, а саме мінеральна вода 242 та 4. Ця вода по-особливому має лікувальні властивості та протизапальну дію.

Для любителів велотурів є можливість поганяти схилами, милуючись чудовими краєвидами природи. Після чого можна розслабитись у фінській сауні та хамамі. Сауна покращує загальне самопочуття, додає енергії і бадьорості, тонізує весь організм, відмінно лікує і заспокоює нерви, під впливом приємного тепла йде напруга тіла, воно розслаблюється, а разом з ним і нервова система.

Відпочинок в горах у затишному готелі ”Мольфар” назавжди залишить слід у вашій душі і бажання повернутися! Приїжджайте та переконайтеся в цьому самі!

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Мечержак Юрій Іванович — директор
Оновлення даних: 13.12.2022 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

готелі закарпаття, готель у закарпатті, готелі шаяна, готель у шаяні, готельний комплекс в закарпатті, готель з басейном закарпаття, соляна кімната ціни, готелі в регіоні закарпаття, бронь готелю, оздоровчий комплекс шаян, шаянська вода властивості, оздоровлення в карпатах, котедж мольфара, апартаменти шаян, забронювати готель, ціни на номери в готелі, проживання в шаяні, житло закарпатська область

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.