Контакти

Фактична адреса:
79034, м. Львів, вул. Конюшинна, 4
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ГАЛ ПАРТС, ТОВ

Контакти

Фактична адреса:
79034, м. Львів, вул. Конюшинна, 4
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79034, м. Львів, вул. Конюшинна, 4
Телефони:

Діяльність

Ми готові запропонувати нашим клієнтам весь асортимент спецтехніки ТМ LiuGong , котрий включає в себе:
- навантажувач фронтальний (вантажопідйомністю від 3 до 18 тон, укомплектованими ківшами 2 до 7 куб. м, двигунами WEICHAI (analogue DEUTZ) і Cummins, гідравлікою PERMKO / Kawasaki , мостами та коробками передач LiuGong + ZF )
- гусеничними екскаваторами
- міні екскаваторами
- міні навантажувачами
- автогрейдерами
- бульдозерами

Інформація

Сфери діяльності компанії ”ГАЛ ПАРТС”
→ ЗАПЧАСТИНИ до вантажних автомобілів: MAN, DAF, RENAULT, SCANIA, MERSEDES, VOLVO
Продаж запчастин, здійснюється нашою компанією вже більше 10-ти років. Це дає нам, одну із основних якісних характеристик серед великої кількості схожих, до нашої, компаній на Україні – це досвід. Ми працюємо для вас, щоб ваш автомобіль міг функціонувати в будь-яких умовах точно і без труднощів.

На початку 2018 року компанія стає: ексклюзивним представником турецького виробника (майже із 40-річним досвідом виробництва) високоякісних та перевірених автозапчастин, основним напрямком діяльності котрої є виготовлення: головок блоку циліндрів ГБЦ Ahen Automotive.

На початку 2020 року компанія стає: офіційним дистриб’ютором іншого турецького виробника, але вже гальмівної системи EKER BİJON: гальмівні диски, барабани, колісні болти/шпильки, гайки, колісні маточини та ремкомплекти

→ СПЕЦТЕХНІКА провідного китайського виробника LiuGongТМ
Це новий досвід для компанії котра досить стрімко розвивається, підсилений досвідченим персоналом наш ново сформований відділ надають для Вас будь якого роду інформацію, що стосується ціни, наявності та терміну поставки спецтехніки TM LiuGong, офіційним представником котрої є компанія, наш багаторічний партнер ТОВ «Аларіт Пром», в свою чергу ТОВ «Гал Партс» являється ексклюзивним дистриб’ютором на території Західної України.

Рубрики

Оновлення даних: 11.08.2021 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.