Контакти

Адреса:
79015, м. Львів, вул. Героїв УПА, 72
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

СР-ШИНДЛЕР УКРАЇНА, ТОВ

Контакти

Адреса:
79015, м. Львів, вул. Героїв УПА, 72
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Адреса:
79015, м. Львів, вул. Героїв УПА, 72

Діяльність

Машини, пристрої для виготовлення та обробки виробів з каменю і бетону
SR-Schindler одна з найвідоміших фірм у галузі виробництва сучасних машин та обладнання для виготовлення і обробки виробів з каменю і бетону, Ваш компетентний партнер в цій галузі. На виробничій площі більше 3000 м² і загальної площі 10000 м² розробляють, конструюють і виготовляють готові до експлуатації машини, спеціальні машини та технологічні лінії 75 співробітників фірми. Численні патенти і винаходи, як і успішне застосування наших машин на всіх п’яти континентах - наша платформа.
Висококваліфіковані інженери та конструктори постійно розробляють нові методи, технології і прагнуть задовольнити індивідуальні запити Замовників. Офіційним представником компанії SR-Schindler на території України є дочірнє підприємство ТзОВ ”СР-Шиндлер Україна”.

Інформація

SR- Schindler є однією з провідних інжинірингових компаній для бетонної промисловості.

Основним напрямком нашої діяльності є виробництво автономних машин і комплектних повністю автоматизованих ліній для обробки поверхні бруківки, плитки, стінових каменів, кутових кроків і блок кроків. Розроблені лінії характеризуються модульною конструкцією, яка полегшує розширення цих ліній з невеликим зусиллям.
Ми поставляємо нашу продукцію по всьому світу, які мають торгових представників на всіх континентах.
SR-Schindler - лідер у сфері виробництва машин і пристроїв для виготовлення і обробки виробів з каменю і бетону. Ми розробляємо, проектуємо і виробляємо комплектні заводи, виробничі лінії і окремі машини, для виготовлення та обробки тротуарних плит, бордюрів і т.д.
Виробничі технології: фрезерування, шліфування, полірування, механічна обробка молоточками, зістарювання, дробеструменева та водоструменова обробка, колка каменів, обробка кромок, свердління.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Майба Петро Ігорович — Директор

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 15:00
Оновлення даних: 25.08.2021 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.