Контакти

Фактична адреса:
79015, м. Львів, вул. Героїв УПА, 73, корп. 4
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

КОМПАНІЯ AGILIWAY

Контакти

Фактична адреса:
79015, м. Львів, вул. Героїв УПА, 73, корп. 4
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79015, м. Львів, вул. Героїв УПА, 73, корп. 4
Телефони:

Діяльність

Agiliwaу зосереджена на напрямках:
- ІТ-консалтинг у сфері створення та оптимізації офшорних центрів розвитку в Східній та Центральній Європі;
- розробка ПЗ на замовлення;
- реалізація корпоративних рішень: впровадження та підтримку спеціальних систем CRM (CiviCRM, SuiteCMR, і SugarCRM) і ERP (Odoo) для стартапів, малих і середніх компаній, підприємств і неприбуткових організацій;
- розвиток електронної комерції: повний спектр послуг з розробки e-commerce;
- аутсорсинг бізнес-процесів: виконання спеціалізованими віртуальними помічниками бізнес-процесів: адміністрування веб-сайтів, введення даних, SEM / SMM, інтелектуальний аналіз даних, онлайн-дослідження та ін.

Інформація

Agiliway (Аджілівей) - це українсько-американська компанія, що надає послуги з розробки програмного забезпечення та IT-сервісів. Офіси компанії розміщено в Остіні, США, у Львові та Чернівцях. У 2018 році компанія випустила свій власний продукт - CiviMobile, мобільний додаток для CiviCRM, що обслуговує громадські та неприбуткові організації.

Компанія зростає швидкими темпами, нараховує понад 200 інженерів, має більш, ніж 100 виконаних проектів у тому числі розробку платформ зі складною бізнес-логікою та BI-рішеннями. У травні 2018 року Agiliway представила свій перший власний продукт - мобільний додаток CiviMobile. Cтаном на лютий 2019 року застосунок мав два основні випуски та був перекладений на п’ять мов.

У липні 2018 року було випущено продукт Agiliway — першу версію CiviMobile. Це мобільний додаток до CiviCRM, який дозволяє використовувати CiviCRM на смартфоні та користуватися додатковими функціями, такими як push-повідомлення, навігація, можливість використання своєї системи управління контактами, а також функціями CRM, що дозволяють створювати, редагувати або видаляти справи, заходи та події. CiviMobile випущено різними мовами, у тому числі на англійській, німецькій, французькій, італійській та українській.

Рубрики

Про компанію

Рік заснування:
2015
Оновлення даних: 23.12.2022 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.