Контакти

Адреса:
79022, м. Львів, вул. Городоцька, 174
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

СМЕРЕКА, МЕБЛЕВА СТУДІЯ

Контакти

Адреса:
79022, м. Львів, вул. Городоцька, 174
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Адреса:
79022, м. Львів, вул. Городоцька, 174
Телефони:

Діяльність

Виготовлення на замовленнядверей для шаф-купе і міжкімнатних перегородок, реалізація меблевих фасадів, меблі для ванних кімнат, меблі з натурального дерева:ліжка,комоди,тумби приліжкові, столи і стільці з натурального бука.
Займаємося виготовленням дверей до шаф-купе. Застосовуються найрізноманітніші методи обробки скла, дзеркала, фарбованого скла:
- фотодрук,
- піскоструйне матування з пофарбуванням в один або кілька кольорів,
- фарбування по каталогу RAL,
- художній розпис.

Реалізуємо меблеві фасади. Великий вибір фасадів з натурального дерева (масив дуба),з МДФ: ламінованих ПВХ плівкою, патинованих, фарбованих по каталогу RAL, шпонованих, комбінованих ( фарбовані зі вставкою із шпону ).

Пропонуємо меблі з натурального дерева (масиву дуба,масиву бука,букового щита)для спальні:
- ліжка,
- комоди
- приліжкові тумби,
- шафи .

Столи та стільці-з натурального бука. В асортименті-розсувні столи з стільницями,покритими шпоном натурального дуба або МДФ,ламінованого плівкою ПВХ.

Інформація

Меблі для ванних кімнат виготовлені з високоякісних матеріалів.Фасади виготовлені з МДФ ”KRONOSPAN” (Польща),корпус -з ДСП відомого виробника ”EGGER” (Австрія).Застосовуються лакофарбові та грунтовочні матеріали італійського виробника ”SAYERLACK”- лідера серед виробників матеріалів для обробки деревини.Завдяки цьому меблі мають високу стійкість до вологи і температури, що дозволяє використовувати їх в приміщеннях з високою концентрацією вологи, зокрема у ванних кімнатах.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Віталій
Оновлення даних: 28.12.2020 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.