СТАРТ_ІТ, ЛЬВІВСЬКА АКАДЕМІЯ
Фактична адреса:
79018, м. Львів, вул. Федьковича, 60а
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

СТАРТ_ІТ, ЛЬВІВСЬКА АКАДЕМІЯ

СТАРТ_ІТ, ЛЬВІВСЬКА АКАДЕМІЯ
Фактична адреса:
79018, м. Львів, вул. Федьковича, 60а
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
СТАРТ_ІТ, ЛЬВІВСЬКА АКАДЕМІЯ
Фактична адреса:
79018, м. Львів, вул. Федьковича, 60а
Телефони:

Діяльність

Університетська ІТ підготовка школярів 8-17 років за американськими стандартами

Інформація

Львівська Академія СТАРТ_IT – перший в Україні навчальний заклад, що надає університетську ІТ-підготовку школярам 8 – 17 років за американськими стандартами, яка формує професійні навички на все життя.

7 засад університетської освіти в СТАРТ_ІТ:

1. В Академії є 4 відділення за відповідним освітнім рівнем: І-й підготовчий 8-9 років; 2-й базовий 10-11 років; 3-й комплексний, профорієнтаційний 12-14 років; 4-й професійний 15-17 років.

2. Академія надає фундаментальну ІТ-підготовку. Крім того, до усіх навчальних програм додаються заняття в тренінг-студії з психологами та бізнес-тренерами, а також з англійської мови в ІТ. Це дозволяє слухачам сформували гнучкі та бізнесові навички – soft skills та business skills.
Максимальний термін навчання становить 6 років (при вступі у 8 - 9 років). Але відповідно віку дитини можна прийти на старший рівень з меншим терміном навчання, тому що кожен рівень є завершеним, на якому видається відповідний диплом.

3. Навчальний процес забезпечують професіонали ІТ-компаній (які проходять атестацію з дитячої педагогіки) на 5 студіях (кафедрах) Академії: студія програмування та робототехніки; вебстудія; дизайн-студія; гейм-студія; тренінг-студія.

4. Захист випускних проектів на 3-му та 4-му освітньому рівнях відбувається перед фахівцями ІТ-галузі та батьками.

5. Керівництво та викладацький склад Академії проводить наукову роботу. Так за останні роки розроблені та впроваджені 4 авторські навчальні проекти для позашкільної освіти дітей, які визнані Державною та Міжнародною системами реєстрації авторського права:
• «Львівська Академія СТАРТ_ІТ».
• «Інтерактивний наочно-дистанційний формат ІТ навчання».
• «Інтернет речей та штучний інтелект у розумному будинку».
• «Створення об'єктів доповненої та віртуальної реальності у розумному будинку».
На підставі двох останніх проектів вперше в Україні 7 груп, 80 слухачів виконали та успішно захистили проект «Інтернет речей та штучний інтелект у віртуальному розумному будинку».
Знання та вміння з таких новітніх технологій забезпечують успішне працевлаштування у міжнародних ІТ-компаніях.

6. Заплановано відкриття ад’юнктури в Академії у 2024 році. Це дозволить реалізувати дуальну форму навчання, коли слухачі будуть одночасно навчатись та розробляти веб- і дизайн-проекти для замовників та отримувати при цьому винагороду.

7. Директор і Виконавчий директор Академії мають наукові ступені та вчене звання професора, досвід роботи в університетах 10 - 20 років та в ІТ-освіті школярів 7 - 12 років.

Завдячуючи якісній, престижній університетській підготовці з 2016 року понад 1000 випускників Академії стали програмістами. Багато хто з них вже працюють в ІТ-компаніях Львова, де середня зарплата більше $3 700. Також є ті, хто знайшов роботу в міжнародних ІТ-компаніях. Змогли вони, зможуть і ваші діти!

Приєднуйтесь до спільноти СТАРТ_ІТ!

ВІЗИТІВКА АКАДЕМІЇ У ЦИФРАХ

- 7 років досвіду професійної ІТ-підготовки школярів 8-17 років та понад 1000 випускників.
- Понад 4 200 школярів із 87 шкіл міста та області брали участь у заходах Академії з ІТ-підготовки (міські комп'ютерні фестивалі; літні та зимові табори; майстер-класи і воркшопи; зимові фестини та презентації).
- 4 складові навчального продукту Академії (tech, soft. business, speaking English skills) за методологією Інституту майбутнього США та Microsoft Class of 2030.
- Понад 20 викладачів Академії – професіонали Львівських ІТ-компаній.
- 10 напрямів комп'ютерної підготовки за 4-ма освітніми рівнями (8-9, 10-11, 12-14 та 15-17 років).
- 10 стаціонарних (офлайн) навчальних курсів у 5 студіях Академії.
- 6 онлайн навчальних курсів за Інтерактивним наочно-дистанційним форматом навчання, за яким 99% слухачів Академії успішно навчались та захищали випускні проекти впродовж карантину та воєнного стану.
- Кожен третій слухач спецкурсів Академії знаходить собі роботу на фрилансі після їх закінчення.
- Доступна середня місячна ціна за навчання від 2 200 грн – менше оплати шкільних репетиторів.
- Понад 1 300 батьків довірили дітей на довгострокове навчання в Академії від 1 до 6 років.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Кобзєва Олена Вікторівна — директор

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Субота:
09:00 — 18:00
Неділя:
09:00 — 18:00
Оновлення даних: 14.04.2024 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

it курси онлайн, it курси для дітей, програмування для дітей, it academy lviv, start it, СТАРТ ІТ, айті курси львів, курси it для дітей, онлайн курси для дітей, курси компютерні львів, arduino, онлайн курси для підлітків, курси дизайну для дітей

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.