МОЛОДІЖНИЙ ТУРИЗМ, ТУРОПЕРАТОР
Адреса:
79019, м. Львів, вул. Гайдамацька, 11, оф. 7
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

МОЛОДІЖНИЙ ТУРИЗМ, ТУРОПЕРАТОР

МОЛОДІЖНИЙ ТУРИЗМ, ТУРОПЕРАТОР
Адреса:
79019, м. Львів, вул. Гайдамацька, 11, оф. 7
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
МОЛОДІЖНИЙ ТУРИЗМ, ТУРОПЕРАТОР
Адреса:
79019, м. Львів, вул. Гайдамацька, 11, оф. 7

Діяльність

Фото — МОЛОДІЖНИЙ ТУРИЗМ, ТУРОПЕРАТОР МОЛОДІЖНИЙ ТУРИЗМ – це компанія, яка організовує активний та ефектний відпочинок усім, хто прагне отримати від життя тільки найцікавіше.

НАШІ НАЙКРАЩІ ПРОПОЗИЦІЇ:

► ТУРИ ДО ЛЬВОВА.
Всі перлини Львова за вікенд. Відчуйте себе королями міста Лева та пориньте у глибину століть з його історією, архітектурою і культурою. Театри, палаци та вежі, церкви і підземелля, автентичні пиво та шоколад - кожен знайде тут щось цікаве для себе.

► ТУРИ В КАРПАТИ.
Кришталеві річки та чорні гори, унікальна культура гуцулів і бойків та неймовірна природа Карпат. Сходження на Говерлу, озеро Синевир, сплав по Чорному Черемошу, етнографічні музеї та гірські стежки опришків, міфи та легенди, водоспади та мінеральні джерела карпатських гір. Зрештою, заховані скарби Олекси Довбуша. Тур, що запам’ятається на все життя.

► ТУРИ В ЗАКАРПАТТЯ.
Ужгородський та Мукачівські замки, Долина нарцисів та Цвіт Сакури, термальні води і натуральні вина, музеї та санаторії, суміш багатьох народів та культур під яскравим сонцем і цілющим кліматом дозволять вам відпочити на всі 100%

► ТУРИ ЛЬВІВЩИНОЮ.
Подорож по Замках Золотої Підкови Львівщини, Підгорецький, Олеський та Золочівські замки, Скельний комплекс Тустань та Камянецький водоспад, стародавні монастирі та церкви Львівщини, цілющі мінеральні води Трускавця і Моршина, гірськолижні та рекреаційні курорти Галичини.

► ЕКСТРЕМАЛЬНИЙ ТУРИЗМ.
Лабіринти печер та підземель, рафтинг по гірських річках, закинуті стародавні форти і фортеці, сходження на найвищі вершини Карпат, квести у пошуках прихованих скарбів, альпінізм та скелелазання, кінні та велосипедні мандрівки, польоти на паропланах та пірнання з аквалангами – все це у наших екстрим-турах.

Інформація

Ми – молоді люди із неординарними поглядами на життя та нестримним бажанням побачити усі цікаві куточки Світу не витрачаючи при цьому зайвих коштів. Ми обрали саме ті маршрути, які залишають незабутні враження та дарують максимум емоцій. Зрештою, ми є одними із небагатьох, хто запрошує у веселі подорожі саме молодь – енергійних, сповнених позитивом людей.

Наші екскурсії насичені, цікаві та неординарні. Наші подорожі продумані до деталей та включають максимум цікавих місцин та максимум незвичайних підходів. ”МОЛОДІЖНИЙ ТУРИЗМ” пропонує мандрівки Україною та світом, дводенні та двотижневі тури, поєднуючи культурне дозвілля з веселими вечірками, прогулянка міфічними містами, спільним дозвіллям та обміном емоціями. Ми відкриті для нових ідей та цікавих пропозицій від усіх, хто подорожує разом з нами. Приєднуйтеся до нашого веселого товариства і відчуйте усі переваги молодіжного туризму вже сьогодні!

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Дорош Тарас Володимирович
Рік заснування:
2007
Кількість працівників:
9 чол.

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Оновлення даних: 26.01.2022 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.