Контакти

Фактична адреса:
79024, м. Львів, вул. Промислова, 50/52
Телефони:
Факс:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ЗАВОД ПОКРІВЕЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ

Контакти

Фактична адреса:
79024, м. Львів, вул. Промислова, 50/52
Телефони:
Факс:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79024, м. Львів, вул. Промислова, 50/52
Телефони:
Факс:

Діяльність

Виробник бітумно-полімерних матеріалів, покрівельних і гідроізоляційних матеріалів європейського рівня.

Інформація

На сьогоднішній день компанія займає провідне місце серед українських покрівельних заводів і є безумовним лідером на Східній Україні. Обсяги виробництва безперервно зростають. Тільки на покрівлях Харківщини покладено більш 3 млн.кв.м акваїзол, а загальний обсяг випущеної продукції переступив 55-мільйонний рубіж.

Ми перші і єдині, хто виробляє в Україні просочений поліефірний полотно, який є основою для виготовлення євроруберойду. Ми використовуємо його у власному виробництві, а також поставяем на інші покрівельні підприємства, що виробляють євроруберойд. Цей же полотно трохи в іншому вигляді використовується як геотекстиль - матеріал, який застосовується в будівельній галузі і для ландшафтного дизайну.

Наше підприємство - єдиний український виробник бітумної черепиці, найбільш перспективного покрівельного матеріалу для котеджного будівництва.
Сучасний підхід до управління підприємством створює можливість оперативно реагувати на зростаючі потреби ринку, оптимально використовувати людські, матеріальні та фінансові ресурси. Комплексна модернізація лінії, проведена в 2002 році, забезпечила збільшення продуктивності на 40%.

Багатоступенева система контролю якості, використання сировини провідних світових виробників, ретельне дотримання регламенту технологічного процесу, а найголовніше - багаторічний позитивний досвід використання продукції заводу - ставлять Акваізол в ряд лідерів вітчизняного ринку будівельних матеріалів. Висока якість матеріалу Акваізол відзначено почесним знаком - «Вища проба» Асамблеї ділових кіл України.

Підприємство «Акваізол» має широку торговельну та дилерську мережу в більшості регіонів України. Однак процес її формування ще далеко не закінчений і наше підприємство завжди відкрите для встановлення партнерських відносин із зацікавленими організаціями в регіонах. Регіональні представництва реалізують продукцію підприємства в Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Львові, Сімферополі, Одесі, Луганську, Миколаєві.
Стратегія роботи з клієнтами спрямована на забезпечення максимальної зручності взаємодії.
Виробничі приміщення, склад готової продукції і комерційний відділ знаходяться в безпосередній близькості один від одного, що дозволяє заощадити час на виписку документів і відвантаження товару.

Рубрики

Про компанію

Рік заснування:
1998

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 18:00
Вівторок:
09:00 — 18:00
Середа:
09:00 — 18:00
Четвер:
09:00 — 18:00
П'ятниця:
09:00 — 18:00
Оновлення даних: 05.08.2019 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.