БУДЬМО, РЕСТОРАН
Адреса:
80383, Львівська обл., Жовківський р-н, с. Малехів, вул. Київська, 20
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

БУДЬМО, РЕСТОРАН

БУДЬМО, РЕСТОРАН
Адреса:
80383, Львівська обл., Жовківський р-н, с. Малехів, вул. Київська, 20
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
БУДЬМО, РЕСТОРАН
Адреса:
80383, Львівська обл., Жовківський р-н, с. Малехів, вул. Київська, 20
Телефони:

Діяльність

Фото — БУДЬМО, РЕСТОРАН У нас, в затишній атмосфері ресторану ”БУДЬМО”, Ви можете замовити:
- святкування весілля
- проведення корпоративу
- організація та святкування випускний балу
- банкетний зал для хрестини
- святкування день народження
- влаштувати будь-який інший бенкет.

Ресторан ”БУДЬМО” порадує відвідувачів затишним двориком, мангалами, альтанками, пабом, є кімната для відпочинку.

Ми можемо запропонувати Вам саме той зал, який найбільше підійде.
Наш найбільший зал може вмістити до 230 осіб.

У ресторані ”БУДЬМО” готують різноманітні страви української і європейської кухні, спробувавши які один раз Ви повернетесь знову.
Ми готуємо смачні обіди на замовлення, які доставляємо в будь-яку частину Львова.

Інформація

Ресторан ”БУДЬМО” (Малехів) – чудовий подарунок цінителям смачної української кухні. В просторих залах кафе панує атмосфера затишку і комфорту.

Коли людина обирає для себе кафе чи ресторан – вона керується смаком кухні, різноманітністю меню, атмосферою закладу та цінами. Завітавши у ресторан ”БУДЬМО”, Ви відкриєте для себе чудове місце для відпочинку чи проведення бенкетів.
Наш ресторан дозволяє поєднати безліч варіантів дозвілля.
У нас зручно святкувати весілля, влаштовувати бенкети чи корпоративи. Для відзначення ваших урочистих подій ресторан ”БУДЬМО” може запропонувати кілька залів, найбільший з яких може вмістити до 230 ваших гостей. Можна зустрітися з друзями за кухлем пива у пабі ”БУДЬМО”, чи провести незабутню вечерю на двох. Ресторан ”БУДЬМО” – відмінний варіант для проведення сімейних вечорів та святкування днів народження. Ви чудово відпочинете у затишних альтанках, де зможете насолодитися смачним шашликом у шумній компанії.
Висококваліфіковані кухарі ресторану знають, як створити чудові страви, смак яких задовольнить навіть найвишуканіших гурманів. Меню ресторану наповнює широкий асортимент страв української та європейської кухні, приготованих в найкращих домашніх традиціях без ГМО чи напівфабрикатів. Помірні ціни закладу приємно здивують та зроблять відпочинок у нас доступним для кожного.

Ресторан ”БУДЬМО” влаштовує яскраві тематичні вечори та святкові заходи, серед яких кожен відвідувач знайде щось для себе. Одинокі люди, яким за тридцять, зможуть приємно провести час та, можливо, знайти своє кохання на спеціальних вечорах ресторану.

Ми знаходимося в с. Малехів, вул. Київська 20 (1,5 км від Львова, по київській трасі). Завітайте в ресторан ”БУДЬМО” і Ви назавжди залишитесь нашим постійнім гостем!

Рубрики

Оновлення даних: 18.07.2023 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

бенкетний зал весілля, банкет за містом, організація весілля за містом, ресторан для весілля львівська область, паб, зал для хрестин, дня народження, бенкетний зал недорого, ресторан для корпоратива, випускного, банкетні зали за містом, банкетні зали львова, вартість весільного банкету, весілля ресторан, весільний фуршет, весільні зали за містом, виїзне весілля, замовити виїзний фуршет, всі ресторани львова, зали для весілля, заміські ресторани, кафе малехів

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.