Контакти

Фактична адреса:
82186, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Дрогобицька, 77
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ВІЗИТ, ГОТЕЛЬ-РЕСТОРАН

Контакти

Фактична адреса:
82186, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Дрогобицька, 77
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
82186, Львівська обл., м. Трускавець, вул. Дрогобицька, 77
Телефони:

Діяльність

Пропонуємо до Ваших послуг, номери категорій Dоuble, Dоuble Тwin, Junior suit, Junior suit- original, Suit.
Згідно Ваших побажань, Ви зможете також cкуштувати смачні страви української, європейської та інших кухонь світу. Приємний вигляд із ресторану на фонтан з однієї сторони чи лісу, з іншої, через його великі панорамні скляні вікна дозволить Вам відчутно насолодитися атмосферою спокою та затишшя, провівши розкішний обід чи романтичну вечерю, відсвяткувати ювілей. Або отримати масу задоволення від відпочинку на природі, ласуючи смачними шашликами разом із друзями, замовивши альтанку на території готелю. Чи просто завітати до нас на чашечку ароматної кави.

Інформація

Готель-ресторан «Візит» - новозбудований чотириповерховий невеличкий та дуже затишний готель (відкритий у жовтні 2014 року) розташований одразу при в’їзді в м. Трускавець посеред лісового масиву.

Гості нашого готелю можуть також замовити комплексне харчування. При потребі, надається консультація лікаря-терапевта, стосовно проведення лікування мінеральними водами Нафтуся, Марія та Юзя. Працює кабінет масажу, згідно попереднього запису на прийомі лікар косметолог. Додатково у літній період організовуємо екскурсії по Україні та ближньому зарубіжжі у літній період часу-організовуємо велосипедні прогулянки, виїзди на квадроциклах, прогулянки на конях. Круглий рік організовуємо екскурсії, доставку басейн, згідно попередніх домовленостей.

У вартість проживання готелю входить проживання, сніданок,безкоштовна автостоянка для гостей на території готелю під круглодобовим відеонаглядом, трансфер із автовокзалу м.Трускавець до Готелю.

Рубрики

Оновлення даних: 01.12.2020 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.