Контакти

Адреса:
79000, м. Львів
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ЖИТЛОВА ТА КОМЕРЦІЙНА НЕРУХОМІСТЬ

Контакти

Адреса:
79000, м. Львів
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Адреса:
79000, м. Львів
Телефони:

Діяльність

Агентство нерухомості «Місто Лева» - це лідер ринку у здійсненні операцій з нерухомістю та подобовій оренді у місті Львів, Львівській області та за її межами, а також можливість придбати нерухомості в інших країнах світу скориставшись послугами нашого агентства.
Житлова нерухомість: продаж квартири, будинку, земельної ділянки
Оренда: подобова оренда, довготривала оренда житла
Комерційна нерухомість: оренда офісу, магазину.

Інформація

Працюючи з 2007 року ми допомогли здійснити мрію багатьох людей – придбати чи продати житло, винайняти чи здати в оренду кімнати, квартири, приміщення, житлові будинки, земельні ділянки. Понад 1000 задоволених клієнтів, які тепер володіють нерухомістю у місті Львові, це наше досягнення, на якому ми не будемо зупинятись.

Досвідчена і злагоджена команда ріелторів запропонує Вам найкращі пропозицій на подобову оренду квартир у Львові з яких ви зможете вдало вибрати собі кімнату або квартиру, приміщення або земельну ділянку в будь-якому районі Львова чи області України, необхідної площі та за хорошу ціну.

Рубрики

Оновлення даних: 14.03.2022 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.