ТКАНИНИ ЗІ ВСЬОГО СВІТУ, МАГАЗИН
Адреса:
79019, м. Львів, вул. Куліша, 6
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ТКАНИНИ ЗІ ВСЬОГО СВІТУ, МАГАЗИН

ТКАНИНИ ЗІ ВСЬОГО СВІТУ, МАГАЗИН
Адреса:
79019, м. Львів, вул. Куліша, 6
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки
ТКАНИНИ ЗІ ВСЬОГО СВІТУ, МАГАЗИН
Адреса:
79019, м. Львів, вул. Куліша, 6

Діяльність

Фото — ТКАНИНИ ЗІ ВСЬОГО СВІТУ, МАГАЗИН Магазин вишуканих тканин, що знаходиться в центрі міста, пропонує широкий асортимент тканин на будь-який смак. У продажу якісні костюмні, платтяні тканини різної кольорової гами.

Наш магазин, з площею на два поверхи, є представником тканин від світових виробників. У нас кожен може знайти тканину за своїми вподобаннями чи можливостям.

Інформація

На першому поверсі нашого магазину в наявності тканина виробництва: Корея, Тайвань, Індонезія і Китай. В асортименті такі види тканин: шифон однотонний і принтований, шифон стрейч, атласи однотонні і принтовані, атлас стрейч, гіпюри розшиті і гіпюри стрейч, тафти, велюри стрейч однотонні і принтовані, жакарди, кристалон, органза, креп-сатин, парчі різної щільності, костюмні тканини однотонні і принтовані (клітинка, полоска), штучна шкіра, штучні хутра, фатіни, євро-сітка, великий вибір трикотажів однотонних і принтованих. В продажу є плісировані тканини (гофре): шифон, трикотаж, жакард. Прикладні матеріали: дубляжі, флізеліни, підкладки.

Також в нашому магазині великий відділ швейної фурнітури.

На другому поверсі магазину продаються тканини виробництва європейських країн: Італія, Франція, Німеччина. Це натуральні тканини!!! Натуральний шифон, креп-жоржет, тафта, атласи стрейч, жакарди, бархати, вовняні костюмні як для жінок, так і для чоловіків, шовк однотонний і принтований, пальтові кашеміри, букле, лами, джинс, вельвет, льон, батист, трикотажі однотонні і принтовані. Великий вибір гіпюрів макраме і сітки розшитої бісером, стеклярусом і перлами. Прикладні матеріали: підкладка віскозна і утеплювачі на віскозній підкладці. Окрему увагу слід звернути на ассортимент весільних тканин: гіпюри, прокатні атласи, тафти, макраме.

Родзинкою нашого магазину є іменні тканини від: Dolce&Gabbana, Christian Dior, Kenzo, Armani, Roberto Cavalli, Prada, Blumarine, Buzelli і інших відомих дизайнерів.

Елітні тканини допомагають виділятись із натовпу, вони створюють неперевершене відчуття комфорту, унікальності і неповторності.

До Ваших послуг кваліфіковані консультанти, які допоможуть Вам зробити свій вибір.

Рубрики

Графік роботи

Понеділок:
10:00 — 19:00
Вівторок:
10:00 — 19:00
Середа:
10:00 — 19:00
Четвер:
10:00 — 19:00
П'ятниця:
10:00 — 19:00
Субота:
11:00 — 17:00
Оновлення даних: 20.02.2024 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет

Ключові слова

натуральні тканини, для костюмів, одягу, суконь, вечірніх плать, на плаття, сукню для постільної білизни, атлас, гофре, грецька або англійська вуаль, дюпон, євросітка, жакард, жаккард, жаклін ціна, італійські французькі німецькі, італійська французька німецька, італійський французький німецький, костюмні костюмна костюму, креп-шифон, креш, крісталлін, магазин вишуканих тканин від європейських виробників, мультишифон оптом, натуральний італійський шовковий атлас, шовк, магазин тканин центр львів

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.