Контакти

Фактична адреса:
79026, м. Львів, вул. Янева, 10
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

ДИНАМО, СДЮШОР З ГІРСЬКОЛИЖНОГО СПОРТУ ЛОО

Контакти

Фактична адреса:
79026, м. Львів, вул. Янева, 10
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Фактична адреса:
79026, м. Львів, вул. Янева, 10
Телефони:

Діяльність

Додаткові можливості для ваших дітей, які допоможуть досягти успіху в житті і спорті! Дитяча Юнацька спортивна Школа олімпійського резерву проводить заняття з гірськолижного спорту, фрістайлу, біатлону та сноуборду для дітей 6 вікових категорій.

Зараз навчається 23 групи, в яких наставниками є кваліфіковані тренери з спеціальною освітою і особистими досягненнями в профільному спорті.

Вихованці школи приймають участь у престижних національних і міжнародних змаганнях, виїжджають на відпочинок в оздоровчі табори СК «Динамо», отримують шанс зробити спортивну кар’єру.

Інформація

Якщо ви думаєте, в яку секцію краще віддати дитину , то гірськолижний спорт для дітей – найкращий вибір!

Дитяча Юнацька Спортивна Школа Олімпійського Резерву СК «Динамо» - це заклад, який може дати старт для життя, сповненого перемогами та цікавими подіями. Спортивна школа гірськолижного спорту, біатлону, сноуборду та фрістайлу дає путівку своїм вихованцям в світ великого спорту, оскільки ці дисципліни входять в програму Зимових Олімпійських Ігор. При наявності бажання і старанності діти можуть підкорити вершини спортивного Олімпу і стати легендами своєї країни!

Заняття з вихованцями проводять кваліфіковані тренери, які знаходять індивідуальний підхід до кожної дитини. Кожен з них має спеціальну вищу освіту та особисті досягнення в своїй дисципліні та інших. За роки існування СДЮШОР «Динамо» підготувала чемпіонів СРСР, України, призерів Чемпіонату світу і Кубку Європи та учасників Олімпійських ігор.

В кожному випадку діти вдосконалюють своє тіло, реакції, навички та фізичну витривалість, а також виробляють бійцівські риси характеру. Тренування дітей проходять в СК «Динамо» та на відкритих трасах в Карпатах.

Рубрики

Про компанію

Керівник:
Стрижик Юрій Романович

Графік роботи

Понеділок:
09:00 — 17:30
Вівторок:
09:00 — 17:30
Середа:
09:00 — 17:30
Четвер:
09:00 — 17:30
П'ятниця:
09:00 — 17:30
Оновлення даних: 05.10.2021 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.