Контакти

Адреса:
81150, Львівська обл., Пустомитівський р-н, с. Виннички, вул. Сонячна, 9
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

КВАДРО-ПАРК

Контакти

Адреса:
81150, Львівська обл., Пустомитівський р-н, с. Виннички, вул. Сонячна, 9
Телефони:
Хочете співпрацювати з цією компанією?
Дивіться відгуки

Контакти

Адреса:
81150, Львівська обл., Пустомитівський р-н, с. Виннички, вул. Сонячна, 9
Телефони:

Діяльність

КВАДРО ПАРК ПРОПОНУЄ:
- квадро-тури короткочасні біля Львова
- Квадро-тури вихідного дня біля Львова
- Квадро-тури вихідного дня у Карпатах
- оренда альтанок
- організація корпоративів, святкувань на природі

Якщо ви скучили за справжніми пригодами, яскравими враженнями, то в нас є для вас супер ідея! - прогулянка на квадроциклах по бездоріжжі.

Чи в сніг, чи в дощ, чи зимою чи літом квадроцикли забезпечать незабутні емоції, відчуття свободи та порцію адреналіну. Багато бруду та болота додадуть ще більше драйву та насолоди від катання.

Сафарі-тури на квадроциклах подарують Вам і Вашій веселій компанії море нових відчуттів і потужний заряд енергії, враження, які запам”ятаються назавжди!

КВАДРОЦИКЛИ 4Х4
Квадроцикл це - дивовижна машина, що об’єднала в собі кращі риси ”джипа”, мотоцикла і трактора. Його стихія - пісок, болото, лісові хащі. Для катання надаються сучасні, потужні позашляховики: двомісні повнопривідні квадроцикли марки BRP Outlander 400 max та CFMOTO CF500 2A

САФАРІ-ТУРИ НА КВАДРОЦИКЛАХ БІЛЯ ЛЬВОВА ТА У КАРПАТАХ (ВІД 5 ДО 9 ГОДИН)
Якщо ж ви справжній поціновувач подорожей та активного відпочинку то неодмінно вирушайте на квадроциклах у пригодницький сафарі-тур. Ви можете вибрати тур біля Львова або відправитись з «Квадро Парком» у Карпати в захоплюючу подорож карпатськими хребтами та болотистими лісами.

ДРАЙВОВІ ЗАЇЗДИ НА КВАДРОЦИКЛАХ БІЛЯ ЛЬВОВА (1-2 ГОДИНИ)
Якщо у вас небагато часу, але ви хочете додати шаленства та адреналіну у буденність, то вам підійде короткочасний драйвовий заїзд на квадроциклі. Мінімальний час прогулянки становить 1 годину, протягом якої ви проїжджаєте приблизно 15 км.
Не обов’язково вирушати у гори, щоб помилуватися краєвидами та перемогти непрохідне бездоріжжя на квадроциклі. Можна насолодитися природою та драйвово провести час за містом у « Квадро Парку», який розташований у гористій та мальовничій місцевості за 15 кілометрів від Львова.

ПРОСТІ В КЕРУВАННІ КВАДРОЦИКЛИ
Якщо Ви жодного разу не керували квадроциклом – не хвилюйтесь! - Управляти ним досить просто. Завдяки автоматичній коробці передач, навіть недосвідчені водії справляться з керуванням. Наші інструктори доступно проведуть інструктаж та будуть супроводжувати Вас на маршруті на окремому квадроциклі.

Інформація

Різкі спуски і підйоми, калюжі бруду, круті повороти між деревами ... казковий ліс порізаний безліччю балок і ярів ... вершина загадкового кар’єру - це все для ВАС в маршруті ”Винничківської ліс”.
Або можна вибрати неспішну прогулянку по лісі, споглядаючи красу ярів і балок.
Незабутні пейзажі, приховані від сторонніх очей стежки і неймовірні спуски в лоно природи через дрімучий ліс готові підкоритися Вам.
Ви азартна і обожнююете пробувати щось нове, але вперше вирішили прокотитися на квадроциклі? Тоді маршрут через Шоломінські пагорби з відвідуванням Гончарської гори - саме для Вас!
Ви не просто драйвово покатаєтеся на квадроциклі - ви отримаєте задоволення від мальовничих пейзажів і чарівною панорами, що відкривається на горбисте пасмо Гологори.

Запрошуємо в сафарі-тур на квадроциклах Східні Бескиди до наскального міста фортеці Тустань. Головна прикраса Карпат - це, звичайно, самі гори. Квадроцикл поєднує всюдихідні переваги і дозволяє за короткий час дістатися до мальовничих високогірних місць з мінімальною затратою сил. Гірські серпантини, вузькі лісові стежки, яри, броди і болота, колоди і завали - все це не стане на заваді для квадроцикла.
Вас чекає пригодницька подорож з надзвичайними краєвидами, які відкриваються з Цюхівського хребта і Комарницьких гір, захоплююча екскурсія залишками середньовічного оборонного комплексу Тустань і смачний обід з карпатських страв.
Сафарі-тур на квадроциклах Карпатами подарує Вам все, що тільки можна очікувати від активної подорожі - це і неймовірна краса гір і гірських хребтів, і екстрим від спусків і прийому на хребти, і задоволення від перемоги над лісовим болотом і насолоду від проведення часу з рідними , друзями або коханими.

Рубрики

Про компанію

Стандарти якості:
ISO 9001

Графік роботи

Понеділок:
10:00 — 20:00
Вівторок:
10:00 — 20:00
Середа:
10:00 — 20:00
Четвер:
10:00 — 20:00
П'ятниця:
10:00 — 20:00
Субота:
10:00 — 20:00
Неділя:
10:00 — 20:00
Оновлення даних: 19.01.2021 року
Щоб змінити інформацію про компанію увійдіть в кабінет Вхід в кабінет
Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.