Бензорізи від «Хускварна»

Тема: Інструменти  |   Дата: 29.07.2022

Інструменти, виготовлені на шведських підприємствах, завжди відрізнялися високими якісними показниками, а сама корпорація була лідером продажів по всьому світу. Шведські бензорези в змозі впоратися з будь-яким завданням, незалежно від того, йдеться про бетон або асфальт, або вироби з металопрокату. Численні процеси, пов'язані з дорожніми роботами, будівництвом або аварійним ремонтом, потребують спеціального обладнання, якому властива висока потужність та значний робочий ресурс.

Будь-який бензорез Husqvarna є ідеальним варіантом. Моделі даного обладнання відрізняються показниками двигунів, які можуть змінюватись від чотирьох до шести кінських сил. Наявність ріжучих дисків, діаметр яких досягає чотирьохсот п'ятдесяту міліметрів, створює умови для прорізання міцних поверхонь на глибину до ста сорока п'яти сантиметрів.

Бензорези діляться на дві категорії: агрегати для роботи з металевими зразками та апарати для бетонних поверхонь.

Бензорези від «Хускварни» – раціональність, що поєднується з практичністю

Так, обладнання від шведської компанії не можна назвати дешевим, але не варто забувати всім відому приказку про те, що «скнарість змушує платити двічі». Купивши модель від шведського виробника, можна бути впевненим, що став власником найкращого обладнання.

Переваги інструментів від "Хускварни" представлені:

· Подвійною фільтраційною системою, здатною збільшувати ресурси двигунів утричі.

· Стартерною системою зі збільшеною міцністю пускового шнура на фоні забезпечення герметичності із захистом від пиляльних елементів.

· Складним механізмом, пов'язаним із компенсацією, що дозволяє тримати високі потужнісні показники на тлі зниження енергетичних витрат.

· Знаменитою шведською розробкою двигуна, з економічним споживанням палива, максимально потужного.

· Міцністю та надійністю завдяки точним складанням, добротним матеріалам.

Варіативність цінового діапазону на шведські агрегати коливається від двадцяти семи тисяч гривень до двохсот сорока. Скориставшись послугами спеціалізованого магазину, можна вибрати ту модель, яка стане ідеальним помічником для втілення та реалізації поставлених завдань.

Так, безсумнівно існують аналоги дешевші за ціною, але чи варто економити на якості та вибирати модель, яка вдвічі менше прослужить своєму господареві.

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.