Найкращий iPhone в 2024 році за ціною та характеристиками

Тема: Технології  |   Дата: 28.02.2024

Коли мова заходить про вибір нового смартфона, багато хто звертає свій погляд у бік iPhone. Найостанніша новинка 2023 року – iPhone 15. Саме ця лінійка є найактуальнішою до моменту презентації iPhone 16 у вересні 2024 року. Щоправда, один із недоліків смартфонів Apple – їхня висока вартість. Але як би там не було, саме Епл минулого року посіла перше місце у світі за обсягом смартфонів, що продаються. Вся справа у правильному маркетингу та продуманій ціновій політиці.

Який Айфон купити в 2024 році

Звичайно, нинішня флагманська лінійка iPhone 15 є надто дорогим придбанням для багатьох українців. Тим не менш, є і хороша новина - моделі попередніх років помітно дешевшають. У цьому світлі варто звернути увагу на такі моделі:

  • iPhone 14;
  • iPhone 13;
  • iPhone 12;
  • iPhone 11.

Всі вони досі представлені у продажу в магазинах авторизованих реселерів Епл в Україні. Якщо ж вибрати сортування смартфонів Apple за популярністю, то серед моделей попередніх років на першому місці опиниться пристрій 2021 року – iPhone 13. Чому саме він такий популярний серед покупців?

iPhone 13 стандартна модель - ідеальний смартфон

Секрет популярності смартфонів Епл – їхня тривала живучість. Якщо ви купуєте Айфон 13, з коробки на ньому встановлена операційна система iOS 15. Але відразу ж після увімкнення пристрій запропонує вам оновитися до останньої актуальної 17-ї версії iOS. У ній є безліч корисних фішок, які значно спростять вашу взаємодію зі смартфоном.

iPhone 13 привабливий і завдяки своїм компактним розмірам. Він обладнаний OLED дисплеєм 6,1 дюйма з приголомшливою роздільною здатністю 2532 x 1170 PX та щільністю 460 ppi. Технологія TrueTone захищає ваш зір під час тривалого перегляду контенту. Є широкий колірний охоплення, завдяки чому зображення на екрані виглядають максимально реалістично та насичено.

Особливий момент – продуктивність. У цьому плані Айфон 13 2021 також займає високе місце:

  • продуктивний 8-ядерний процесор Apple A15 Bionic;
  • 4-ядерний графічний процесор Apple GPU;
  • нейронний блок для реалізації технологій штучного інтелекту – він відповідає за безпеку, розпізнавання сцен та осіб, роботу голосового консультанта;
  • 4 Гб оперативної пам'яті.

Одним словом iPhone 13 чудово впорається навіть із найвибагливішими додатками та іграми з App Store.

На окрему увагу заслуговує система з двох камер 12 і 12 Мп. Кількість підтримуваних режимів зашкалює. Фото та селфі, зроблені на Айфон 13, вражають високим ступенем деталізації та передачі відтінків. Ви можете експериментувати з різними режимами і навіть використовувати кінематографічні ефекти для відеозйомки.

Причини популярності смартфонів Епл у 2024 році

Айфон 13 сьогодні доступний за приємною ціною. Ви також можете звернути увагу на iPhone 12 або 11, які теж будуть в тренді ще кілька років. Але і після того, як оновлення припиняться, виробник забезпечуватиме програмну підтримку та оновлюватиме захист від вірусів в інтернеті.

Завдяки всім цим факторам, а також впізнаваному дизайну, преміальним матеріалам, високому рівню захисту від пошкоджень смартфони Епл так цінуються серед покупців. Більше того, ви завжди зможете вигідно продати свій старий Айфон або обміняти його на нову модель за програмою Трейд Ін в інтернет-магазині авторизованого реселера.

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.