Куди встановлюють умивальники у ванній

Тема: Сантехніка  |   Дата: 29.07.2022

Раковини – це потрібні сантехнічні предмети в кожному будинку, вони необхідні для прийняття гігієнічних процедур щодня. Якщо умивальник у ванній кімнаті доповнити дзеркалом та кількома поличками, можна створити затишний куточок для догляду за собою.

Умивальники у ванну повинні бути надійними і довговічними, мати стійкість до подряпин і сторонніх впливів. Дана сантехніка не повинна бути надто шумною від дії води. Правильно обраний умивальник повинен добре доповнювати інтер'єр у ванній кімнаті. У цій темі поговоримо про види та переваги умивальників для ванних кімнат.

Основні види

Тюльпан

Назва сантехніки визначається формою самого виробу. За конструкційними особливостями умивальник тюльпан схожий на раковину на п'єдесталі. Раковина може мати будь-яку форму, проте найбільш популярними варіантами вважаються круглі моделі. Також багато покупців віддають перевагу глибоким напівкруглим моделям.

За формою п'єдестал може бути різної форми у вигляді циліндра, вази, химерних дизайнах. П'єдестал, залежно від конструкційних особливостей, може бути виконаний у підлогу, а також бути виготовлений у вкороченому вигляді, закриваючи лише підставку до умивальника.

Багато покупців віддають перевагу подібним варіантам через те, що на них ціна найдоступніша. Також перевагою такої моделі є те, що завдяки п'єдесталу можна вдало сховати комунікації у ванній кімнаті.

Для даного типу характерна найвища популярність, такий умивальник займає лідируюче місце у списку продажів.

Підвісні

Умивальник підвісного типу – це також класичне рішення, кріплення якого здійснюється до поверхні стіни під час використання спеціального елемента. Порівняно з попереднім варіантом, підвісний не має на увазі наявність п'єдесталу. Комунікації можна замаскувати за фальшпанель. Сучасні виробники пропонують комунікаційні підводки, для яких характерні високі декоративні характеристики, за рахунок чого маскування є необов'язковою умовою. Раковини підвісного типу представлені бюджетними варіантами.

Роковина з тумбою

Такій сантехніці можна дати характеристику найбільш вдалих варіантів. В останні роки дуже затребуваною є раковина для ванної кімнати з тумбами, завдяки якій можна приховати комунікації, а тумбочка стане просторим місцем для зберігання особистих речей. Деякі варіанти тумб можуть бути представлені у великих розмірах, що сприяє можливості зберігання навіть корзин для білизни.

При встановленні такого варіанту потрібно витримати максимальну відстань від ванни, щоб уникнути псування сантехніки від впливу вологи. При наявності у ванній кімнаті підлоги з підігрівом сантехніку потрібно розміщувати над підлогою, щоб меблі не перегрівались від впливу високої температури.

Кутові моделі

Ця міцна кутова сантехніка стане гарним рішенням для ванних кімнат з обмеженим простором. Така покупка сприятиме раціональному розміщенню всіх інтер'єрних предметів у ванній кімнаті.

Вбудовані раковини

Ще одним способом раціонального використання площі у ванній є якісні вбудовані умивальники. Найчастіше вбудовані моделі вдало поєднуються з пральними машинами. Для таких раковин не характерний стільки ефектний зовнішній вигляд, проте, в деяких ситуаціях це єдина можливість розміщення в пральній прибиральні машини.

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.