Кулон на шию — оригінальна та витончена прикраса для милих дам

Тема: Прикраси  |   Дата: 12.07.2022

Кожна жінка має свою скриньку з прикрасами. Серед них, звичайно, є місце і для кулонів. Це елегантні аксесуари, без яких важко уявити жіночий та стильний образ. Тим більше, що вони роблять жіночу шию витонченою та ніжною, привертаючи увагу з боку.

Жіночі золоті кулони

Фахівці компанії Злато стверджують, що кулон на шию гармонійно поєднується з будь-яким видом одягу, підходить під різний стиль — як вечірній, так і повсякденний. Щоб правильно здійснити вибір ювелірного виробу, варто розібратися в його різновидах та інших нюансах.

Види кулонів

Найперше, що потрібно врахувати — це призначення аксесуара. Виходячи з цього, виділяємо такі різновиди:

  • кулон як прикраса;
  • медальон;
  • амулет-талісман;
  • аромакулон;
  • релігійний кулон;
  • годинник.

На сьогоднішній день, безумовно, найпопулярнішими є декоративні кулони. Вони виготовляються з різних матеріалів, як дорогоцінних, так і недорогоцінних. Найдорожчими вважаються вироби із платини та білого золота, а найдоступніша ціна на срібні прикраси. Що стосується срібла — цей метал є гіпоалергенним і має корисні для шкіри характеристики. Вироби із золота — міцні та прекрасні, це найкращий варіант для використання з будь-якого приводу. Платинові кулони — довговічні, оскільки не дряпаються і піддаються механічним впливам. Мають тривалий термін експлуатації.

Кулони часто інкрустуються дорогоцінним камінням, а серед елітних прикрас можна виділити модель з діамантовим розсипом. Справжні шанувальниці цих каменів не шкодують на коштовності свої статки.

Як вибрати "свій" кулон?

Незалежно від того, наскільки привабливою є прикраса, вона має виглядати гармонійно і підходити своїй володарці. При виборі важливо враховувати форму обличчя та шиї, а також колір шкіри. В разі, якщо прикраса вибирається як подарунок, то цими правилами обов'язково варто керуватися.

Отже, дівчині із засмаглою шкірою підійде аксесуар із рожевого чи жовтого золота, а срібний кулон купувати не рекомендується. Такий варіант, поряд із платиною та білим золотом, слід купити для білолицьої красуні.

Колір очей теж дуже важливий при виборі ювелірної прикраси. Для володарки карих очей варто підібрати кулон iз бордовим або червоним каменем, таким чином вдасться підкреслити і виразити погляд дівчини. Зеленим очам чудово підійдуть вироби з фіолетовими мінералами. Сіроокі красуні можуть бути задоволені — їм все личить.

Жіночі кулони

Ювелірний інтернет магазин Zlato радить не поспішати із покупкою. Бажано порівняти всі представлені вироби між собою на наявність якісних характеристик та чудових зовнішніх даних.

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.