Шість причин купити біокамін

Тема: Каміни  |   Дата: 31.07.2022

 

Живий вогонь у домі, предмет дизайну преміум-калсу, простий в обслуговуванні опалювальний пристрій — ось що таке камін на біопальному. 

Опис біокаміна і принципи його роботи прості. Прилад складається із пальника, де утворюється вогонь, металевого контейнера для палива, сталевого корпуса та захисних екранів зі склокераміки. У пальник заливають біоетанол, підпалюють спеціальною подовженою запальничкою і отримують високе яскраве чисте полум’я. Розберемося, чому покупці вибирають для дому та квартири каміни на біопальному.  

Причина №1: Незвичний дизайн

Біокаміни легко встановлювати, конструкція проста в обслуговуванні. Тому всі сили дизайнеры кинули на розробку різних форм і моделей. Вибрати і купити камін в Україні https://kratki.ua, зокрема в Києві, можна найрізноманітніших видів: круглі, кубічні, трикутні, напівсфери, у вигляді чаш, прямокутні, абстрактні. Вогонь може горіти за скляними екранами або відкрито, без захисного скла. 

  • Настінні вішають у вітальнях, спальнях, залах кафе замість картин.
  • Напольні, мінікаміни ставлять на стіл, тумбочку біля ліжка у спальні, на полицю.
  • Для відкритого простору — встановлюють на терасі, балконі, в альтанці на дачі.
  • Кутові, вбудовані в стіну або панель, панорамні, острівні.
  • Класичні з порталом.

Каміни на екологічному спирті встановлюють у приватних будинках, залах кафе та готелів, у квартирах навіть із невеликими кімнатами, підкреслюючи сучасний дизайн приміщень.  

Причина №2: Безпечний

Біокамін є приладом, безпечним у використанні в приміщенні, навіть якщо там проживають діти або тварини. Вогонь у пристрої, яке випадково перевернули, погасне автоматично. Також деякі моделі оснащені датчиками, які реагують на різку зміну температур і вимикаються за необхідності.   

Біопальне при горінні не виділяє шкідливих речовин і газів. В етанол для біокамінів додають спеціальні віддушки і різновиди присадок, які змінюють смак рідини і роблять її гіркою на смак. Якщо дитина або дорослий випадково ковтне біоспирт, то відчує різкий неприємний смак і не зможе його проковтнути. Але в будь-якому разі, ємності з пальним треба зберігати у недоступному для дітей місці. Каміну на біопальному треба багато повітря, тому приміщення, де він працює, постійно провітрюють.    

Причина №3: Простий в обслуговуванні

Біокамін після покупки в магазині хазяїн легко встановить самостійно. Достатньо вивчити інструкцію з обслуговування, потім дістати прилад з упаковки і поставити у правильному в плані пожежної безпеки місці. Далі контейнер наповнюють паливом, відкривають пальник і запалюють полум’я за допомогою довгої запальнички. 

Біоетанол горить без диму, кіптяви та сажі, тому чистити стекла не доведеться, достатньо периодично протирати ганчіркою. Інтенсивність вогню, увімкнення та вимкнення легко контролювати за допомогою механічного ручного управління.

Є моделі з дистанційним або сенсорним управлінням, а також керовані за допомогою мобільного застосунку. Прилад оснащають датчиками, які контролюють запалювання, горіння, гасіння, висоту полум’я.  

Причина №4: Мобільний и компактний

Головні переваги біокаміна — його компактність та мобільність. Каміну на біоетанолі не потрібен димохід, система вентиляції, спеціальне місце для установки. Навіть великі моделі можна переставляти та змінювати тим самим дизайн приміщення. З допомогою мінікамінів створюють атмосферу вечора біля живого вогню або затишок на терасі — невеликі прилади встановлюють на час заходу.

Причина №5: Екологичний

Пальне для біокаміна виробляють із рослинної сировини. При згорянні біоетанол не виділяє чадний газ, не має запаху, не утворює сажі і кіптяви. Кисеню спалюється стільки, скільки при горінні звичайних свічок, вуглекислого газу виділяється мінімальна кількість.

Причина№6: Економний

Знаючи плюси і мінуси біокаміна, треба сказати, що хороше за якістю палльне для приладу коштує недешево. Але цей прилад не експлуатують цілодобово. На один атмосферний вечір, на 2—4 години роботи, треба всього один літр біопалива. Додаткові аксесуари та комплектуючі для обслуговування не знадобляться. 

 

Поділіться інформацією в соцмережах
Зареєструйте свою компанію на DLAB
Це допоможе підвищити рейтинг сайту в пошуковій видачі, на порядок збільшити відвідуваність свого сайту, залучити нових клієнтів у бізнес та надасть багато інших переваг перед конкурентами.